UTN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben de oynamıcam artık.aha dur bakim gelmiş yeni şifrem az bi bakim ne var yeni:D[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyun az buçuk gta serisine biraz da kurtlar vadisine benziyor.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: UTN, 21 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki: ben de oynamıcam artık.aha dur bakim gelmiş yeni şifrem az bi bakim ne var yeni:D neler var ben girmem:), cok salakca geliyor bide bana adam gibi yapin resetlemeden gidin dimi ama[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk [Bu mesaj vimpir tarafından 22 Aralık 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 thecrims.com war bence katkat daha zewkli hemide türkçe[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 thecrims.com ilginc 32 gunde ne kadar saygı puanı alabılırızkı :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar