vimpir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: UTN, 15 Ekim 2005 23:58 tarihinde demiş ki: kumar nesnesi dediğin? rulet masasi filan sordum baya ama hepsi kapilmis alanlar nasi almis ya uyuz oldum 80milyon para vardi hic bisi yapamiyom kursun aldim, kumar oynadim gitti paraciklar[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 obay da düşüyo ara sıra.ama şöyle bi sistem varmış bildiğim kadarıyla.oynaya oynaya iflas ettiriyolarmış kumarhaneyi ve sana en sonunda verecek parası kalmayınca oynadığın masa senin oluyomuş[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya geçen gördüm adamın biri oyunu full türkçe oynuyor nasıl türkçe oynıyacaz biz bu oyunu nereden türkçeleştiriliyor[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: fenerbahce, 04 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: ya geçen gördüm adamın biri oyunu full türkçe oynuyor nasıl türkçe oynıyacaz biz bu oyunu nereden türkçeleştiriliyor profilde en altta site dili diye bir kısım var ordan türkçe yi seçiyorsun...[signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: _AvengeR_, 04 Kasım 2005 14:43 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 04 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: ya geçen gördüm adamın biri oyunu full türkçe oynuyor nasıl türkçe oynıyacaz biz bu oyunu nereden türkçeleştiriliyor profilde en altta site dili diye bir kısım var ordan türkçe yi seçiyorsun... thx[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tam olarak kimler yaşıyo hala eklediklerimin hepsi ölmüş yeni başladımda :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 CinAli yasar hep:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben de yaşıorum ama pek ilgilenen yok etrafta girmiyorum fazla[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim girdğim 2 ailede katledildi.şimdi 3.deyim,bakalım nolucak:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 allah yardimcin olsun:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wallace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu dedektiflere kıl oldum hiçkimseyi bulamıyorlar...[signature][hline]Bonne guerre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sayisini arrtirman ve az sehir gostermen zaman kisaltir, abicim baydi oyun beni 0,02 arito artik ühühü rank:Local Chief[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: UTN, 01 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: obay da düşüyo ara sıra.ama şöyle bi sistem varmış bildiğim kadarıyla.oynaya oynaya iflas ettiriyolarmış kumarhaneyi ve sana en sonunda verecek parası kalmayınca oynadığın masa senin oluyomuş bunu nerden duydun ben bikere adamin birisinden 60milyon aldim eksiye geci olmadi dedigin gibi birsey sanirim sallamis biri sana:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 olur mu ya.aileden de mesaj geliyo ara sıra,eğer bu tür şeyler düşürürseniz top3 e danışmadan sakın satmayın veya açmayın masayı diye.hatta 3 kişiyi öldürdü bizim top3 çaktırmadan obay'a koydular diye.ibret olsun diye de mesaj attılar bize,bak söz dinlemeyenin hali böyle oluyor diye:)[signature][hline]to be or what to be!! [Bu mesaj UTN tarafından 06 Kasım 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 senden rica ediom ozaman benim icin takip et arastir gerci simdi param kalmadi ama bulurus:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 merhabalar bende yeni girdim oyuna baya bi sardı sırf dün kastım 230 küsür suç girişimim var yani iyi bi mafya olmaya adayım :) ayrıca 50 60 bin dolarım vardı 6 tane de arabam.philedelphiadan ailesine almak isteyen olursa sevinirim yarışmacı arkadaşlara başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: vimpir, 06 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki: senden rica ediom ozaman benim icin takip et arastir gerci simdi param kalmadi ama bulurus:) tamam öğrenmeye çalışırım.aslında chate girebiliyosan sen daha kolay öğrenirsin.ben giremiyorum çünkü,bağlantım kopuyor hemen.bu arada o kadar para var diyosun,bi bağış kodu alsana ya,tıklama limitiylemi uğraşıyosun?[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya 500$ la başladım direk hapise girdim kaldı 200 küsür naapcaz nasıl para kascaz??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fenerbahce senin oyundaki nikin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hapisten çıkmak için kefalet ödeme, çok kısa bi süre içinde kendiliğinden çıkıyosun hapisten. Para kazanmak için "Suçlar" bölümünden suç işliyosun. Suç işledikçe yüzden artıyor, yüzden arttıkça daha fazla kazanıyosun. Belli bi bölümden sonra da level atlayarak farklı bi kategoriye giriyosun. 1 hafta filan oynadım, 300k filan param vardı, sonra birisi öldürdü. Sinirlendim bi daha başlamadım >:/ Ama çok güzel bir "alt + TAB" oyunu olduğunu söyleyebilirim xD[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 05:36 tarihinde demiş ki: Hapisten çıkmak için kefalet ödeme, çok kısa bi süre içinde kendiliğinden çıkıyosun hapisten. Para kazanmak için "Suçlar" bölümünden suç işliyosun. Suç işledikçe yüzden artıyor, yüzden arttıkça daha fazla kazanıyosun. Belli bi bölümden sonra da level atlayarak farklı bi kategoriye giriyosun. 1 hafta filan oynadım, 300k filan param vardı, sonra birisi öldürdü. Sinirlendim bi daha başlamadım >:/ + narkotik ve içki alıp satarsan güzel kar bırakıyor ve seviyenin daha hızlı ilerlemesine yardımcı oluyor[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: UTN, 06 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 06 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki: senden rica ediom ozaman benim icin takip et arastir gerci simdi param kalmadi ama bulurus:) tamam öğrenmeye çalışırım.aslında chate girebiliyosan sen daha kolay öğrenirsin.ben giremiyorum çünkü,bağlantım kopuyor hemen.bu arada o kadar para var diyosun,bi bağış kodu alsana ya,tıklama limitiylemi uğraşıyosun? oynadigim zaman hep aliyorum suan ara verdim[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 walla ben bunu bilmiorm ama ps2 için mafia oyununu şiddetle tawsie ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bende başladım ya baya hoş bişi gibi bu. ama öğreten biri olmalı tutorial yokmu bunun için :D[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyundan sogudum gidip birisini oldurucem karissin ortalik :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar