Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu narkotik işinde nası başarılı olucam yardım pls... yakalanmadığım bi an olmadı narkotikte.Napmam lazım alamıyorum enseliyolar hep[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Mesaj tarihi:
http://www.prices.pt.vu/ bu sayfadan narkotik ve alkollü içki fiyatlarına bakıyosunuz.hangi şehirde ucuzsa ordan alıp pahalı olana gidiyorsunuz.bu fiyatlar yarım saatte bir guncellenir.zaman kaybetmemek için 1 milyon dolar olan uçaktan da alırsanız yarım saatde bir seyahat edebilirisiniz.gercekten iyi para var kokain işinde:D[signature][hline]to be or what to be!!
Mesaj tarihi:
niye hiç bu yerde bullet yok ? bulletfactorye giriyorum hiç bullet yok ne biçim iş bu be[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Mesaj tarihi:
Bide yüksek rankli adamlar promote ettiriyolarmış seni bu nası oluyo bust out la ilgili bi olaylar duydum nedir bu yaw ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Mesaj tarihi:
ne bicim oyun ya hapise dustum ben stealling skillerimi fln nasil artttircam?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...