Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

bu narkotik işinde nası başarılı olucam yardım pls... yakalanmadığım bi an olmadı narkotikte.Napmam lazım alamıyorum enseliyolar hep[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.prices.pt.vu/ bu sayfadan narkotik ve alkollü içki fiyatlarına bakıyosunuz.hangi şehirde ucuzsa ordan alıp pahalı olana gidiyorsunuz.bu fiyatlar yarım saatte bir guncellenir.zaman kaybetmemek için 1 milyon dolar olan uçaktan da alırsanız yarım saatde bir seyahat edebilirisiniz.gercekten iyi para var kokain işinde:D[signature][hline]to be or what to be!!
Sosyal ağlarda paylaş

niye hiç bu yerde bullet yok ? bulletfactorye giriyorum hiç bullet yok ne biçim iş bu be[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide yüksek rankli adamlar promote ettiriyolarmış seni bu nası oluyo bust out la ilgili bi olaylar duydum nedir bu yaw ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...