UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 detroit birbirine girdi.bizim ailenin yarısı öldü valla.godfatherlar öldü hep[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sizin aile hangisi ?? Tebrikler: Rakı şişesi patladı. Nişancılığın giderek gelişiyor ama birilerini öldürmeye kalkma. Biraz daha pratik yap daha sonra sokaklara çıkmaya hazır olacaksın rakı şişesi diye sizinkilerden birini vurdusam affola. zaten ayağımı vurup duruyorum ne biçim işse bu bütün param kana gidiyo[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 24 Eylül 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 utn sizinkileri doruk calisirken vurdu sanirim :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hehehe beni akçırdı elinden.inşaattan adamlari topladım geliyorum:P[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 allah allah.120 kişi temizlediler bizim aileden.helva yemeye beklerim yakındır benimkide:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu arada bukadar insan oluyor:) birileri sahit oluyor eger sunun olumune sahit oldunuz msj i alirsaniz obayda iyi paraya okutabilirsiniz olen kisinin yakinlari ve olduren kisi almak isticektir bu bilgiyi[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olen adamin yakını kalmıyokı bizde,eşiktekini beşiktekini temizlediler hep:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saka maka cidden mesela olduren adam kimse bilmesin diye kendisi almak zorunda kaliyor ben yapmistim:) korkudan bir suru para vermistim:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hahahaha sen hala ölmedin mi :P[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 donkillah die biri oldurulmus yeni olsa gerek son siralarda obay de adama 35milyon vermisler ya yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 baya genişti rahmetlinin ensesi galba dostları sağ bırakmıcak bunu yapanları heralde[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana dogru gelıyolar yavas yavas.:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :D dedim size adamlar servet oduyor sans iste:) ahh be bana denk gelse[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olum sen bittin kac sehirden en uzak yer neresiyse birak o hayati:) canindan kiymetlimi ailede kalirsan nasisa olucen adamlar bicio sizi bari sen aileden cik kac nasilsa o aile duman oldu gelip seni bulup olduren kalmaz bizi sattin diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Crew message yes.. there is a war and we are in it too u can kill coccada members without permission now evet savas var ve biz de icindeyiz coccada ailesi uyelerini izin almadan vurabilirsiniz off ya yandik simdi[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sende para vardir arsizlik etme:) bak 6k para var 180 vardi silah yelek mermi koruma derken culsuz kaldik:) buarada bu korumalar harbiden ise yariomu oyundaki fonksiyonlari ne bilen varmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cok gizli bi yerdeyim.hehe düşmanin evindeyim hatta.orda indiricem az sonra birini:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aa vimpir düşmanız biz be:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olm vimpirle yemeyin birbirinizide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: SPACEFROG, 24 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: sende para vardir arsizlik etme:) bak 6k para var 180 vardi silah yelek mermi koruma derken culsuz kaldik:) buarada bu korumalar harbiden ise yariomu oyundaki fonksiyonlari ne bilen varmi?? body ler duyduguma gore hicbir ise yaramiyorlar:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 vimpir nickin cinaliydi deilmi:P hehehe yok yok turk oldurmuyroum ben.:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla bana dokunma:) baddua ederim :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: vimpir, 24 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki: body ler duyduguma gore hicbir ise yaramiyorlar:) benim çok işime yarıyo boş zamanlarımda bi temiz dövüüyorum onları stres atıyorum yok satılmıyo da bu korumalar ama hani maksat herşeyi almış olalım ondan da var sonuna kadar aldık işte zamanında[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sizde olan 4 korumalar. Bir tane ekleyin $700.000 katliya katliya gidiyo bir suru korumasi olupta olen var ise yaramiyor:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar