Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizin aile hangisi ??

Tebrikler: Rakı şişesi patladı. Nişancılığın giderek gelişiyor ama birilerini öldürmeye kalkma. Biraz daha pratik yap daha sonra sokaklara çıkmaya hazır olacaksın

rakı şişesi diye sizinkilerden birini vurdusam affola. zaten ayağımı vurup duruyorum ne biçim işse bu bütün param kana gidiyo[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..

[Bu mesaj DoruK tarafından 24 Eylül 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada bukadar insan oluyor:) birileri sahit oluyor eger sunun olumune sahit oldunuz msj i alirsaniz obayda iyi paraya okutabilirsiniz olen kisinin yakinlari ve olduren kisi almak isticektir bu bilgiyi[signature][hline]
gmNinca
Mesaj tarihi:
olum sen bittin kac sehirden en uzak yer neresiyse birak o hayati:) canindan kiymetlimi ailede kalirsan nasisa olucen adamlar bicio sizi bari sen aileden cik kac nasilsa o aile duman oldu gelip seni bulup olduren kalmaz bizi sattin diye:)
Mesaj tarihi:
Crew message

yes.. there is a war and we are in it too
u can kill coccada members without permission now

evet savas var ve biz de icindeyiz
coccada ailesi uyelerini izin almadan vurabilirsiniz

off ya yandik simdi[signature][hline]
gmNinca
Mesaj tarihi:
sende para vardir arsizlik etme:) bak 6k para var 180 vardi silah yelek mermi koruma derken culsuz kaldik:) buarada bu korumalar harbiden ise yariomu oyundaki fonksiyonlari ne bilen varmi??
Mesaj tarihi:
said:
SPACEFROG, 24 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
sende para vardir arsizlik etme:) bak 6k para var 180 vardi silah yelek mermi koruma derken culsuz kaldik:) buarada bu korumalar harbiden ise yariomu oyundaki fonksiyonlari ne bilen varmi??
body ler duyduguma gore hicbir ise yaramiyorlar:)[signature][hline]
gmNinca
Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 24 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
body ler duyduguma gore hicbir ise yaramiyorlar:)

benim çok işime yarıyo boş zamanlarımda bi temiz dövüüyorum onları stres atıyorum yok satılmıyo da bu korumalar ama hani maksat herşeyi almış olalım ondan da var sonuna kadar aldık işte zamanında[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
  • Yeni Oluştur...