Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

oyun cok basit benim icin bile:), kurtlar vadisinin ingiliscesi diyim kisaca, suc isliyerek skill gelistiriyorsunuz, araba yarisi yapabiliyorsunuz, organize suc orgutu kurabiliyorsunuz, aile kurup etrafa dehset sacabiliyorsunuz v.s.... uzayip gidiyor baya hos 1 oyun, kumar salonlari var suan aklima gelenler bunlar he tabi en onemlisi oldugunuz zaman res yok :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe olsa daha güzel olur, mail atmak lazım, biz türkler olarak türkcede isteriz seklinde.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

olur ahah[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

rank azken oluyor ole seyler skill geldikce yakalanma sansin azaliyor, playerden para calmayin derim :)

Name Vimpir
Level Ordinary user
Start date 11-06-2005 21:28:37
Rank Shoplifter
Honour points -20
Blood type A
City New York
Testament Stellar
Race form 0

Bust outs 0
Crime attempts 478
Car nicking attempts 223
Car races won 0
Kills 0
Sent messages 7

Plane None
Bullets 100
Weapon Tommy Gun
Bodyguards 2

Cash $ 102,548
In bank account $ 0

Rank progress 70.4%

Health 99%

Killing skill 1.1%

Weapon:

Tommy Gun Assault Rifle $32,400

Plane: None

Protection:

Bulletproof Lincoln $270.000
Bulletproof suit $72.000
Bulletproof vest $27.000

17 tanede arabam var arabalar dandikte olsa elinizde tutun aile olayina girince arabalari kursuna cevirebiliyormusunuz.Ben cok sattim :) paralarida kumarda yedim mauaha[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1 dakika içinde sadece 11 page görüntülebiliyorsun olayına cok mantıklı düsündüm, çok iyi düsünülmüs.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 14 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
Ben 1 dakika içinde sadece 11 page görüntülebiliyorsun olayına cok mantıklı düsündüm, çok iyi düsünülmüs.

paralı üyelik alırsan istediğin kadar tıklayabilirsin sanırım, pay pal a link gidiyo o ekrandan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...