Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w3'e yeni başladım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar daha yeni w3'e başladım şimdilik senaryo olarak oynuyorum sonra ft'yi yükleyip seneryo olarak yükliecm. sonra pc ile kapışıp kendimi geliştirdikten sonra online hayata belki wow'a başlicam. Yeni bir w3 oyunucusu oalrak bir kaç sorum var.

dota nedir?

birde ingilizcem tam yeterli olmadığından senaryoyu tam anlayamadım. İnsan ırkının sonunda arthas neden undead'e geçti?

Undead ırkının son bölümünde ne oldu? (bi heroyu 30dk koruduğumuz bölüm) orda arthas'ı kandırdılar mı?

orclara nasıl geçiş yaptık senaryo ile ilgisi ne? yani undeadlerden birden orclara.
Mesaj tarihi:
eheh cok uzun hikaye
ancak bir arastirma yaparsan forumlarda ingilizce linkini bulabilirsin.

arthasin ruhunu forstbane aldi o yuzden o halde geldi.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Lich King Arthas'a güç, şan, şöhret vaatleri verip Frostmourne'ye yönlendirdi. Arthas Frostmourne'yi alınca gücü inanılmaz arttı, fekat Lich King'e bağlanmış oldu. Sonradan Arthas Frozen Throne'yi kırınca Lich King'in ruhuyla Arthas'ın ruhları birleşti ve Azeroth üzerindeki en güçlü varlık doğmuş oldu.

Undeadların son bölümü neydi ya? Kaç sene oldu oynamayalı..

Orc senaryosu diğer ırklarınkinden tamamen farklı, plagueyle falan hiç alakaları yok. Kendi hallerinde geçinip gitmeye çalışıyorlar.

DotA warcraft3 oyunu için tasarlanmış bir harita. Seçtiğin bir heroyu kontrol ediyorsun ve ister bilgisayara karşı, istersen toplaşıp 7-9 arkadaşına karşı savaşıyorsun. Sentinel ve Scourge olmak üzere iki taraf var ve bu tarafların üsleri var. Karşı takımın üssünü yerle yeksan eden takım kazanıyor.[signature][hline]G 3 N K
Mesaj tarihi:
lyrent undeadlerin son bölüm frozen throne'a oturmasıdır arthas'ın.
fatal ne wow için ne de dota için bu kadar yıpranmana gerek var. sadece campaigni oyna biraz yeter. heroya sağ tıklayınca ne yapar a ya basıp birinin kafaya tıkladığında ne olur öğren sana yeter.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
twisty çok saol. Bu arada gerçek hayatta ben sevmediğin biriyim farkındamısın bilmiyorum? :D ben olduğumu bilsen cvp vermezdin bence. bide bu verdiğin site wow sitesi ben w3'den bahsediyorum.

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 22 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 22 Aralık 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 22 Aralık 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
asdsaasasa koptum gülmekten wow zaten w3 yapımcıları tarafından yapıldığı için (world of warcraft) hikaye aynı ordaki tarihçe bölümünde bulabilirsin aradığın bilgiyi olmuyosa hileleri indirip bütün bölümlerin sadece videolarını izle
Geffen'e de fatal verdirdin ya helal olsun[signature][hline]"Every creature will taste death"
  • Yeni Oluştur...