Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Hele bi satalım everquesti alan olmazsa gelemem belki seneye gelirim lol[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abicim siz ne kastirionuz sen eq dada druid diilmisin ilk once adama kendi classini anlatin pek bilgili diilim druid hakkinda ama peti olan pure healer caster karisik az ondan az bundan bi class onuda dene derim onunda oynaması zor galiba...[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Minstrel cok guzel bi class bence onu dusunebilirsin songlarla buyu yapıor kalkan alabiliyor chain giyiyor speedi var rvr de aranan charlardan oynamasida pek okadar zor değil aslında bende var bi tane daha lvl 16 ama çok zewkli bence dusunebılırsn kesınlıkle[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Eq ya Uçurum kenarından geri döndüm :)[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar