Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayir o bi şey deil bir de çalan haysiyetsiz premium uye olmuş. verdigi cevap aynen şu: bu account benim bak premium bile açtim,aylardir kasiyorum bunu ben. pess! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tmm aga sen lamer de palyoca de sifre yazmadan forgot password de kolay gelsin[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki: tmm aga sen lamer de palyoca de sifre yazmadan forgot password de kolay gelsin Ama Adam Şifresini Unuttuğu iÇin forgot password a girer biliorsa neden girsin ki ? Şifremi Unuttum demek değiL mi ? senin söLediğin Biras mantıksız Hem Şifreni bilecen Hemde ŞifrenLe şifre isteyecen enteresan geldi biras...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşın başına gelen bana da geldi. şu anda beynim durdu. kafam çalışmıyo. forgotpassword açılmıyo. lwl 52 char gitti. 8 aylık emek yatıyor onda. ama yapanı bi bulsam. onun tüm acclerini döve döve alcam. soycam gözleri önünde. sonra da tüm charları delete edicem. oynayamasın bi daha lütfen yaw kurtarın bizi. nasıl olur bu ya.. ko adminlerinin kafası hiç mi çalışmıyo? bu kadar salakça bi şey yapılır mı? blackwinds göreve!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla bu muhabbet baydi. madem ilgilenmiyorsun cevap yazma. okuyan dier insanlarinda kafasini kariştirma. maksatli olarak yazdigin belli.arizalik benim ilgi alanim deil1 hakaret etme2 zira maksatli insanlar hakaret eder^3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pckopat kardesim bu işi yapan insanlar aramizda..ve belliki bu forumu da istila etmişler. çok dogru bi noktaya degindin. bu elemanın maksadı zaten kafa karıştırmak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben Şimdi Denedim Kendiminkini Gizli Soruyu istior mail adresi Tutuorsa ... [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla ben dier charimla denedim dedigim şekilde forgot password a girdim account ismini yazdim alttaki iki kutucuga yeni maili yazdim.site yeni maile geçici şifre gönderdi. o code ile şifreyi deiştirdim.ama sadece bir kere yapilabiliyo.alt tarafı oyun giden char olsun ama yinede geri almak icin elimden geleni yapiyorum.kol adminlere mail attim az önce.kimse kimseyi enayi yerine koyamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yani bende sayfada hatamı var diye denedim yok bilader böyle şey olmuyor sen hayalmi görüyosun halada "yine denedim oldu yine denedim oldu" diyosun şu anda olanlar şöyle: şifremi kaybettim tuşuna basıyosun ID ve E-Maili dolduruyorsun herhangi biri birbirinin kaydının içinde değilse (örneğin mail yeni bir mailse) sana diyorki "sen bir lamersin mailinide unutmuşsun şuraya Clickyapıverde gizli sorunu gir belki o zaman yollarım mailine)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 halada söyliycem denedim oldu!neden ayni kelimeyi yazip duruyosun dersen cevap açık. DENEDİM OLUYO! bug dedigin gecici bir olaydan ibarettir duzeltilmiş olabilir.arkadaşlar okurken dikkatli okumuyosunuz ondan sonra tuhaf tuhaf yapıştırmalar yapıyorsunuz. pekala siz haklısınız ben hayalperetsim ..boş vakitlerimde paticik coma girip garip yazılar yazıyorum. bu nası ? seni tatmin edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ha o zaman sana özel olmakta; ben sana inanmak istiyorum yine denedim yine olmadı kusura bakma vallaha burdaki kimseyede olmamakta farkındaysan, sen ya siteye login durumunda olduğundan direk pass ı yolluyo maile yada sana özel bi site açılıyo[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1. sayfa *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Account ID: email address: If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support. *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gizli soru soruyor saçmalama lütfen. Cafede girdiysen bence kafede oturduğun makinede bi Trojan-Keylogger araması yap Geçmiş olsun[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 2.sayfa *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Information does not match account. Password not reset. If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support. *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 [spo1=Bu GeLdi][/spo] id yazdım id e bağLı maili yazdım ve gizli soruyu cevapladım bu mail gelmesi için...[signature][hline]Nick : pCBuyucuLwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )CLan : AshQiyANp : 13x.xxxServer : Cyhper ( -_- )[Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 account id imi dogru maili yanlis girdigimde gelen uyarı şu: Information does not match account. Password not reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Bad_tr, 22 Aralık 2005 15:44 tarihinde demiş ki: 2.sayfa *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Information does not match account. Password not reset. If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support. *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD Information does not match account. Password not reset. ne demek arkadaşım? ingilizce bilmemektemisin? bilgiler buna ait değil kısaca bişey yapamam pass da resetlenmedi diyor kendin yazmışsın hala ne göndermesinden bahsetmektesin?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 inandırmak icin daha ne yapayim ya. msn verin web camda görüntüliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Bad_tr, 22 Aralık 2005 15:46 tarihinde demiş ki: account id imi dogru maili yanlis girdigimde gelen uyarı şu: Information does not match account. Password not reset uyuşmuor dior sanırım çünkü does not olumsuzluk ekidir bildiğim kadarıyla[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 acount bilgileriniz yanlış şifreniz resetlenemedi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eee tmm işte resetlenmediyse sorun ne kafam çok karıştı ya allak bullak oLdum :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eee o zaman accountun ait olmadığı yeni bi maile şifre yollanmıyomuş dimi güzel kardeşim yani 3 sayfa oldu farkettiysen[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ya salla... Ben geçen de dedim... Şimdi de diyorum... Id i bilmek marifet deil.. Gizli soruyu bilmen marifet... Kolay gelsin Bad_Tr... Sende program war mı ? Hack mack dalgası filan... asfasgsad xD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zahuauhuhahuahuahuauha ya sen harbi arizasin bad_tr 1. sayfa 2.sayfa bidi bidi anlatmissin bende sana sabahtan beri onu anlatmaya calisiyorum sifre bilmeden o 1. ve 2. sayafalara nasil giriosun sen???[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 beyler uc saattir gırtlak patlatiyorum. artık sizi davet ediyorum . istanbuldaysanız buyrun çayımı için . ben yapayim siz seyredin. yol paralariniz masraflarinizda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar