Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu islem sadece bir kere yapilabiliyo.accountunuzu kaptirmaniz an meselesi.düşmanünüzün accountunuzu çalabilmesi için mail adresinizi ve account name inizi bilmesi yeterli.ilk olarak ko nun sayfasindan forgot password bolumune tıklanıp account ismi ve yeni mail yaziliyor ve yazdiginiz yeni maile sifre deiştirebilmeniz icin bir code gonderiliyor iste hepsi bukadar. 62 lvl acherim çalindi yetkililer uyumaya devam etsin. bu oyun benim gözümde bitmiştir! char name : BaD_tr lvl:62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 huh[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sifreni bilmeden siteye girip nasil o dedigin islemleri yapacak lol musun?[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yok arkadaş forgot password olayını anlatmaya çalışmış sanırım... Walla benim bildiğim forgot password a girince.. Senden ID e-mail ve Gizli Soru istiyor.. Zaten önemli olanda Gizli soru :D O olmadan 1 şey olmas.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases arkadaşlar buraya ne yazmam gerek :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla bakayım dedım forgetten yapınca karsına ıd ve mail cıkıyo ,aman dedım .. riske gırıp deneyecem dedım ama olmadı eksık bılgı ıvır zıvır yanı sıstem calısmıyo[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sistem çalışıo.. 3 account yeniledim orda.. Çok hızlı hemde... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ya böyle komik yaratıklar konu açınca çok gülüyorum aslında kızmıyorumda sadece gülüyorum :D :D Vay be sen kalk forget de..Vay vay vay vayyyy :D[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 22 Aralık 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben neden yapamadım ? nasıl yenıledın sadece ıd ve e mail yazarak mı ? arkadasın dedıgı gıbı bırı sadece ıd nı bılse iş tamam mı ?....... bence cok sacma ... olmaz böle bi şey [signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 22 Aralık 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ForumTR yaptınız 2 dakikada... Ne yapcan ki Adam mı Hacklicen... Ünlem Ünlem Ünlem :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Bjork, 22 Aralık 2005 11:35 tarihinde demiş ki: ForumTR yaptınız 2 dakikada... Ne yapcan ki Adam mı Hacklicen... Ünlem Ünlem Ünlem :D ünlem *2[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bunları taneyle gönderiyolar galiba :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 84xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 heralde taneyle toptan gönderseler bi günde güler bitiririz her zaman lazimlar ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sarsie nerde bu arada.. 1den aklıma geldi :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla bravo arkadaşlar. bunlarin hiçbiri olmadi ve ben canımın sıkıntısını geçirmek için böyle ıvır zıvır şeyler yazıyorum öylemi?siz bilirsiniz. ben baska bi charla denedim söylendigi gibi gizli soru falanda sormadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 baska bi account ile denedim ayni olayi gizli soru falanda sormadı.dikkatli olun bence. can sıkıntısından buraya yazı yazacak kadar boş bi insan deilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bizde diyoruz ki karsinda ki hacker olan adam senin sifreni bilmeden bu isleri yapamaz rahat ol[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 birşeyleri yanlış yazdığınızda aşagidaki sorular yöneltiliyo: Last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yahu anlamakta sorun yaşıyosun galiba? diyorumki: bizzat denedim ve şifre yazmadan deiştirdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya kardesim ariza misin ? adamin sifresini bilmeden nasil siteye giripte sifresini deistirdin?[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Bad_tr, 22 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki: bizzat denedim ve şifre yazmadan deiştirdim! ohhhaaaaaaa[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben Denedim Kendi ID im iLe başka mail yazdım oLmadı Biişiler yazdı buraya tıklayın vs.. orayada tıklayınca secret key vs.. vs.. bişiler yazdı[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ha bu arada sizin hacker dediklerinize (özellikle bu gibi şahıslara)biz burda lamer diyoruz..turkce meali palyaço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 en son forgot password bolumunde bug vardi.düzelmiş olabilir olan benim accounta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar