Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bu iki filmden hangisine gidelim? Kafayı yedik infeqle dışarıya çıkacaz sinemaya gidecez ama film yok.. Bu iki filmden birine gitmiş olan , nasıl olduğunu söyler mi...!!!???xxx***///[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 buzul cagı mı ne war ona gıdın lol ::) bende gıtmıyorum bu ara sınemaya bılmıyorum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yok gitmioz sinemaya eayueaehau kararımızı değiştirdik ben inflere gidiom party yapacz :) İsteyen gelsin Ayşekadın (İstanbul) durağının hemen arkasındaki apartman... Minibüs caddesi üzeri dasdasda :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=27844 Bak bir tanesi yorumlanmış zaten, şimdi bir tek tersyüz kaldı yorum gerektiren =] [diilmiş o zaman ehe] [Bu mesaj Nefr tarafından 25 Şubat 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 (adaptation/tersyüz) : ben henüz gitmedim, ama giden arkadaşlarımın yorumları okadar iyi ki, mutlaka gidicem... bir ark.ım her sahnesinin ilginç olduğunu bile söyledi... kaçırmamak gerek sanırım...
Öne çıkan mesajlar