Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bu iki filmden hangisine gidelim? Kafayı yedik infeqle dışarıya çıkacaz sinemaya gidecez ama film yok.. Bu iki filmden birine gitmiş olan , nasıl olduğunu söyler mi...!!!???xxx***///[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 buzul cagı mı ne war ona gıdın lol ::) bende gıtmıyorum bu ara sınemaya bılmıyorum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yok gitmioz sinemaya eayueaehau kararımızı değiştirdik ben inflere gidiom party yapacz :) İsteyen gelsin Ayşekadın (İstanbul) durağının hemen arkasındaki apartman... Minibüs caddesi üzeri dasdasda :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=27844 Bak bir tanesi yorumlanmış zaten, şimdi bir tek tersyüz kaldı yorum gerektiren =] [diilmiş o zaman ehe] [Bu mesaj Nefr tarafından 25 Şubat 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 (adaptation/tersyüz) : ben henüz gitmedim, ama giden arkadaşlarımın yorumları okadar iyi ki, mutlaka gidicem... bir ark.ım her sahnesinin ilginç olduğunu bile söyledi... kaçırmamak gerek sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar