_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 onlar gelsinler, sen yine git bir elektrikciye falan yeni hat cektir daireye bilgisayar icin ozel yeni porttan soyle, ben yaptim rahatladim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Abicim ne kasıyon adslye olmuyorsa takıl kabloda biraz daha adamların kampanyada var diyorsun 2004de kim öle kim kala ozaman kadar takıl salla adslyi filan. Adamın orda hem adsl var hemde kablo var gelmiş adsl kötü diyor gelde öldürme bu adamı :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 19 August 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 virus sus sen allahın dagından nete girdigine şükret öle istanbulda nete girmek her baba yigidin ahrcı deil bunu bulamayanlarda var :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar