Slaher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Benim Lvl 57lik adamım Calındı!!! Gm Bu konuyla ilgilenmediğini söyledi Bu Konuda neler yapabiliriz bi fikri olan Varmı? Gizli soruyo kadar herşeyini biliorum charın ama gm ilgelenmiyor bu konu hakkında neler yapılabilir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 forgot psw da yaz herşeyi[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kavaklıdere polis karakoluna başvur[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ateşi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 charini calan adam charini satmaya calisiyorsa alici gibi git konus pazarlik yap anlas daha sonra chari kontrol etmek icin pw iste made her seyi bilion son süratle sifreni deistir...[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uhuya bak cin gibi çocuk maşşalah tü ütüt nazar degmesin[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki: charini calan adam charini satmaya calisiyorsa alici gibi git konus pazarlik yap anlas daha sonra chari kontrol etmek icin pw iste made her seyi bilion son süratle sifreni deistir... ii fikir ama adam ya önce para derse:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 her zaman ki halim ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ::ujio:: abim charı kendi kullanıo hemde Baya geliştirmiş item flan yapmış satmaya niyeti yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne önce parasi chari göreyim zaten parasini verip alacam lol ii ben benim warrioru satiyorum hadi 10 gb gel aga :D:D:D war mi öyle bi dünya ya :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Slaher, 22 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ::ujio:: abim charı kendi kullanıo hemde Baya geliştirmiş item flan yapmış satmaya niyeti yok yane walla benim aklima baska bir sey gelmiyor kusura bakma :([signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yinede fikir verdiğin için sağoL :D Allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar