localize Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Merhabalar Ultima Online, Counter-Strike ve World of Warcraft ve dieğr bazı online oyunları ele alan dosya ve programlarla desteklenmiş güzel bir paylaşım platformu www.oyunpaneli.com Tavsiye ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hmm. cok yavaş açılıyor direk kapattım zaten sanırım paticik hızlandı diye başka sitelere girmediğimden midir nedir :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yok bea basar basmaz açılıyor.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 *!nıç nıç* tasarımı ve hostingi igrenc geldi bana.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bkz. http://www.uoturkiye.be .be adresinden hosting satmaya çalışan arkadaşmış...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hea yaff bendede hızlı bi şekilde açıldı bekletmiyor kasmıyor *perfect*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 uoturkiye.be yi kapadım yeni bu domaini aldım he host satışını diyorsan www.kochosting.net be değil (: tmm mı cnm öle bi şeyi kötülemek istiyorsan git başkasını kötüle hıyar herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 E şimdi "hıyar babandır" desem, "Dünkü çocuk gelip emziğini kaybedince ilk dişini mi kutlarmış?" desem iyi mi olacak sana? 3 yaşında bebesin madem, yaşasana çocukluğunu? Hadi çocukluğunu bıraktık, "malım ben" diye anırmasana? Ne demişiz? ".be adresinden hosting satmaya çalışıyor"... ".be adresini satmaya çalışıyor mu demişiz?" hayır... Demek ki salaksın... Çok fena bir üçlemesin sen.. Cafe Crown molası resmen maşallah...çocuk+mal+salak...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya sen noktalama işaretlerini kullanınca kendini üste çıkardığını falanmı sanıyorsun hayır mesajlarını inceledimde maşallah en güzellerinden biride bu kompozisyon sınavınamı giriyorsun yoksa milletin gözünümü boyuyorsun söylediklerin çok saçma be uzantılı domain ile host satıyor demişsin bende diyorum hayır kochosting.net adlı domainim var tasarımımla şuan internetde yayında bulunmaktadır oradan satıyorum hostumu hala ne konuşuyorsun ben bunu anlamadım sataşmayı başlatan sensin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sataşan yoktu ki? En başta "o kişiymiş" dedim, sen kendi kendine halvetlendin. Eski mesajında koç falan yoktu zaten, be'li adresini vermiştin yanlış hatırlamıyorsam, Web Host işindeyim konuşalım diyordun... Keşke herkes benim gibi konuşsa da demek ki, ne dediğini anlasak hep birlikte... Eh, sınırımızı bulalım, bilelim... Türkçeyi iyi konuşuyor diye birine de laf atmak bambaşkaymış.. heh[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gece gece kapatın konuyu sallayın, rahatlayın.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayır canım kardeşim sonuçta msn adresimdi o verdiğim be li adres o zaman miş li filan konuşma bilip bilmeden konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iyi güzel hoş ilgileniyonuzda birinizde çıkıp phpnuke ya da bir cms kullandan yapsın şu işi yahu. ya da oturun adam akıllı editleyin daha doğru düzgün görünsün.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: localize, 22 Aralık 2005 03:39 tarihinde demiş ki: hayır canım kardeşim sonuçta msn adresimdi o verdiğim be li adres o zaman miş li filan konuşma bilip bilmeden konuşma 35 saniyelik işin var, arar bulurum o konuyu da, rezil olursun... Maymunluk yapacağına "Evet Koç falan dememiştim, sadece .be'li bir adres vermiştim" de, özür dile olay bitsin... Yani hiç büyüklerinize tamah etmeyi bilmiyorsunuz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya kardeşim ben msn adresimi vermiştim sponsor olurum host satışım war diye o zamanda msn adresi olarak [email protected] diye bişi kullanıodum sonradanda değiştirdim kochosting.net aldım msn imi bunu bana karşı kullanmak ne alaka istediğin kadar büyük ol büyüksün diye haklımı olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sen laf anlama özürlü müsün? Kendini haksız ilan eden sensin, dediklerini anlatmaya çalışan da sensin, lafı yanlış yerlere çeken de sensin, tabi ben haklı olacağım... Kendi kendine gelin güvey oldun, sorunlu musun? Kimse sana laf atmadı, hoplaya zıplaya geldin laf attın diye. Önce türkçe...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: kymophobia, 22 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: bkz. http://www.uoturkiye.be .be adresinden hosting satmaya çalışan arkadaşmış... bu ne demek o zaman açıklayabilirmisin durup dururken bunu söyleme gereğini nereden duydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uoturkiye.be sitesinden hosting satmaya çalışmıştın. Bunu hatırlıyorum. Sonra bu siteyi "sanki bir başkasının sitesiymişcesine" bizim önümüze attın -aaaa bak bi site buldum, tavsiye ederim- diye. Girdim her ikisine de, tasarım fotokopi zaten. Bu siteyi bir yerden hatırlıyorum dedim ve hatırladım. O kişi bu kişiymiş diye de mesaj attım. Bu kadar basit bir olay. Nasıl bir yaran var anlamadım ama, hatalı olmasan bu kadar çığırmazdın gibime geliyor... Suçun neyse biz bilmiyoruz aslanım, koştur gene sen kırlarında... Niye köpürdüğünü bir düşün hele, anla...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi dakka ben uoturkiye.be sitesinden host satmaya çalışmadım attığım mesaja dikkat et sadece msn adresimi verdim gördüğün üzere he başkasının sitesi gibi gösterdiğim doğrudur o konuda haklısın ama senin ilk önce vurgulamaya çalıştığın şey uoturkiye.be den host satmaya çalıştığımdır. HAYIR bu bir yalan !! ayrıca site benimdi ve kapattım siteye bir bakarsan uoturkiye.be yi kapattığım ve oyunpaneli.com u açtığım açıkca yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 *!Konu kopmuş* Site içerik olarak biraz yetersiz olsada ilerde dolması ümidi ile başarılar dilerim demeyi de bilmek gerek[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti [Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Aralık 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende bişeyler yazıyordur belki girip okuyım dedim. Ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 benim hiçbir garezim yok durup dururken böyle ortaya atlaması bana laf etmesi dokundu bir konuda haklı o da başkası gibi tavsiye etmemdi eski siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: localize, 21 Aralık 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Merhabalar Ultima Online, Counter-Strike ve World of Warcraft ve dieğr bazı online oyunları ele alan dosya ve programlarla desteklenmiş güzel bir paylaşım platformu www.oyunpaneli.com Tavsiye ederim ... cukulata parcacıklarıylada suslenmiş mi?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hah bi tane daha akıllı çıktı ya yok bişey silsinler şu konuyu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yahu insanlar nasıl anlıyorsa yanlış olur mu? Bunca adam yanlış mı anlıyor? La havle, bir kere de "ah pardon öyle anlatmak istemedim" de yahu... Anlamadım, hep sizinkiler at da bizimkiler mi kancık? Türkçeye laf ettin hadi tamam, bak bir üstündeki mesaja... Bu kadar uzattığına değmez...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar