Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Stance - Flexbar

Giber

Öne çıkan mesajlar

Battle, Berserker ve Defensive stanceler arasında değişmek için mouse click yerine F1, F2, F3 tuşlarını kullanmak istiyorum. Kullandığım Flexbar addonunda bunun yapılması mümkün fakat çok eskiden yaptığım için unuttum. Birkaç kez denedim ancak birtürlü olmadı. Dynamic Action Buttonslı birşeylerden ayarını yapıyorduk ama tam olarak neydi hatırlayamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Macro bolumune geliorsun 3 tane macro ekliyorsun sirasi ile ;

/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(1);if not isActive then CastSpellByName("Battle Stance()");end;

/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(2);if not isActive then CastSpellByName("Defensive Stance()");end;

/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(3);if not isActive then CastSpellByName("Berserker Stance()");end;

Sonra bunlari isteidign yere koyup keyleri bind ediyorsun canavar gibi oluyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 22 Aralık 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...