Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A1 Non-Premium

JacquieS_

Öne çıkan mesajlar

said:
Buffer_The_Best, 22 Aralık 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
said:
Buffer_The_Best, 22 Aralık 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
said:
arrdeam, 22 Aralık 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
Belki hakılı olabilirsiniz amacları para olabilir ve bilinc sana katılıyorum lvl 30 altı deilde bence minimim 1-55 lvl arasını kapamaları gerek böylece serverda hiç lag olmaz ve sanırım pk daha zevkli olur.
Ama dün bir arkadaşımız topic acmıştı ve bu uygulamayı anlatmıstı ve gene onun söyledigi kadarı ile oyun wow gib olucakmıs yani 1 kereye mahsus 29$ demişti sanırım ödemeyen hiç kimse opyuna giremiyecekmiş.Ama ödedikten sonra üye olup olmamak bize kalıcakmış.Yani oyunu 1 kere zorunlu satın alıcakmışız oynamak için.

ya keşke wow öle bikere 29$ verdikden sonra parasızda oynanabilse ozaman knigt ta adam kalmazdı zaten.ama malesef ondada 29$ dan sonra her ay para vermek zorundasın ayrıca yeni çıkan patclere falanda para veriosun cart curt.

[Bu mesaj Buffer_The_Best tarafından 22 Aralık 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Hayır demek istedigim sadece 1 kereye mahsus para alınacak yani herjangi bir yerden orjinal oyun alıyormus gibi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 22 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Moradonda a1 iğrenç bir durumda... Ama abartısız iğrenç... Artık tezgahlar o kadar iç içe ki kim ne satıyor bulmak için şanslı olmak lazım. Kapa a1 moradonu merchanta... Lvl 1-30 da a1'e giremez yap. Zaten o adamın czye girme şansı yok. Gitsin lvlini kassın 2 de 3 de...Al sana yoğunluk yarıya indi...Ama bunların derdi yoğunluk falan değil. Çakalca nasıl para kazanırım derdi. dün sinir olup a1 giremediği için bir sürü premium alan olmuştur. maksatları bu... Yoksa serverde lag yok...

+1

neyse biz de alıcas artık :) char'ı yeni aldım zaten[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . Lütfen bu yüzden PM atmayınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de son derece gereksiz bir uygulama. Ama hani bi ara trade yaptıktan sonra 2 dakika boyunca gatelerden geçilmiyodu ya... Sonradan onu geri aldılar. Bence(mecburen) bunu da geri alacaklar. Zaten şu sıralar GM ler sapıttı. Durmadan kampanya yapıyolar. Yok "PowerUp Store Contest" miş. Ulen şu oyunda GM olmak warmış be herifler her türlü parayı götürüyo bizim bi arkadaş GM e edit char yaptırmış. 250 ytl ye...

KO'yi şiddetle kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalık sadece batmakta olan oyundan koparabildiğimizi koparalım düşüncesiyle yapılmış gereksiz bişi..
unutmayın ki o uyarıyı alıyorsanız serverdaki oynayanların hepsi premium uye deyildir..
sadece server yoğunken pre uyelerin oyuna girmesini sağlıyor anlıcanız.[signature][hline]
madness is the gift, that has been given to me!
***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]******
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...