NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 info 70 olsa +2'ye gider o belt ^^[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çüşş pls :D abi saygılar :DDD yaw nasl yaptın onu allah aşkına dupe değil deme o item .... zaten piasada yok fazla sen birde ondan hadi 3 tane aldın yanmıcak :DDD ama saygılar :DDd[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o beltin 2 si drop 1 i monsterkillden aldık , yaklaşık 3 aylık belt o , silinceni sanmıyorum[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Way haywan Way! Oha be olm.. ne yaptın sen kendine infosh :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya way way diyosunda skeleton belt +1 de olsa hiç bi zaman iron belt veya glass belt +0 kadar iyi olamaz çünkü skeleton beltte axe arrow sword def yok[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iron belt düserse vericem sana bro ama beltini alirim 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :horace:[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: fiyakatr, 22 Aralık 2005 09:46 tarihinde demiş ki: çüşş pls :D abi saygılar :DDD yaw nasl yaptın onu allah aşkına dupe değil deme o item .... zaten piasada yok fazla sen birde ondan hadi 3 tane aldın yanmıcak :DDD ama saygılar :DDd +3 e kadar unique + lamak %100[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Stuner_Cypher, 22 Aralık 2005 17:07 tarihinde demiş ki: said: fiyakatr, 22 Aralık 2005 09:46 tarihinde demiş ki: çüşş pls :D abi saygılar :DDD yaw nasl yaptın onu allah aşkına dupe değil deme o item .... zaten piasada yok fazla sen birde ondan hadi 3 tane aldın yanmıcak :DDD ama saygılar :DDd Cypherda sanırım :) +3 e kadar unique + lamak %100 [signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar