mirymarbles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bildiğiniz gibi son zamanlarda bir kaç sitede world of warcraft'ın cd-key'ini gayet makul rakamlara satıyorlar. Alan arkadaşlarım olmasına karşın son 2 haftadır deniyorum, bir çok credi kartını denemiş olmama rağmen satın alamadım. www.gamerloot.net ve www.ingameservice.com şimdilik en güvenilir siteler gibi gözüküyor. ama anladığım kadarıyla onlarda da bitmiş. WoW'un EU versiyonunu alabileceğim bir yer var mı? ya da bildiğiniz hızlı ve güvenilir CD-key satan bir site mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gamerloot'ta bildigim kadariyla fiyat cok uygun degildi (bi zamanlar ben de çok aradım ^^) 70$+ civariydi ki bu paraya verebiliyorsan zaten sıkça sorulan sorular kısmındaki sitelerden birinden alabilirsin. Hemen gelsin istiyorsan 100 milyona Türkiye'de rahatça bulabilrsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 maalesef bu sıralar Türkiye'de rahatça bulunamıyor be abi :) arıyorum da bi süredir aktif olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar