Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opeth konseri, yaş, istanbul, ehe!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankaradayım ve Opethin konserini duyduum zaman mutluluğa dönüştüm enerji oldum. Şimdi burdan 5 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz teaaaa İstanbula. Kafama takılan 1-2 soru ise:

1) İstanbul'da "Yeni Melek" mi var yoksa "Kemancı" mı?
2) Bu yer nerede (İstiklal Cad. üstündeymiş sanırım?)?
3) 18 yaş sınırı var mı? Varsa nasıl aşılır? Aşılır mı? Aşılır dimi? Aşılsın abi!
4) Biletix, Mybilet, Yourbilet gibi yerler satar mı bu biletleri? Yer (böle D 12) gibi olayı var mı yoksa ilk gelen düdüü çalıo mu?

Teşenkkürr[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting
Mesaj tarihi:
*) Yeni melekte olacak konser muhtemelen(gözüken o şuanda, değişmezse yani).
Taxim ile galatasaray arasında istiklalin bir paralel sokağının üstünde. kime sorsan gösterir zaten.
3) 18 yaş sınırı var mı? Varsa nasıl aşılır? Aşılır mı? Aşılır dimi? Aşılsın abi!
Şuana kadar yenimelekteki hiçbir konserde yaş sınırı görmedim ama yine de emin olamıyorum. Zaten 18+im. :)
4) Biletix, Mybilet, Yourbilet gibi yerler satar mı bu biletleri? Yer (böle D 12) gibi olayı var mı yoksa ilk gelen düdüü çalıo mu?

Valla anathema konserlerine gitmiştim yeni melekte, biletixten alarak bileti. Ama tek tip bilet vardı ve üst katı bize kapatmışlardı, görevli ve davetliler vardı sanırım orda. Özetle biletix muhtemelen satışa çıkarır, ama biletlerin türlerine göre bir ayrım olabilir. Olmazsa herkes ilk gelen düdüğü çalan.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
microCosmo, 21 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:

ikisi de var. Ama Yeni Melek'te olacak.

said:

Istiklal üstünde bir sokaktan giriyorsun

said:

Ilkinde oldu. Bunda da tahminen olur.
Asmanin tek yolu büyük göstermek, o zaman bakmayabiliyorlra kimlige sonucta yüzlerce kisi geliyor konsere. Ben 18- iken Efes Pilsen Blues Fest gibi güvenligin yüksek oldugu konserler dahil her yere gittim, bir kere kimlik sormadilar ama iste saclarim uzundu : )

Eger 18- isen ve kapida kimlik sordularsa 2 sansin var. Birincisi, yas hanesi olmayan bir kimlik gösterip (aman lise kimligi falan olmasin ama, üniv. kimligi pek bi güzel olur) bir sansini denemek. Ikincisi ise veli ile girme tarzi birseyler var, Efes Pilsen Blues Festte bi kiz arkadasimi öyle sokmustuk mesela iceriye, etraftaki gazetecilerden birine mi ne yavsamisti o sokmustu sora kacmisti yanindan : )

said:

Metal konseri abi, ne yaptin : ) VIP de oluyor tabi, ama Opeth'i balkondan niye izlersin onu bi irdelemek lazim : P VIP pahali ve siralidir, normal biletler de ilk gelen düdügü calar ama böyle bi konser zaten balkondan izlenmez. Hatta VIP bile olmaz belki. Biletix kesin satar[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konsere daha baya vakit var şimdiden başlayın saç sakal uzatmaya -18 sorunsalını aşmak için. ama 16-17 yaşında olsa bile aşırı ufak gösteren tiplerdenseniz yandınız :D
Mesaj tarihi:
Saçlarım uzun sorun o değil, zaten balkondan böle elimde margaritayla izlemeye de niyetim yok boyun bağlarımı koparmayı düşünüyorum. Cüsse de istemediğim kadar var valla. Ama işte cillop gibi surat olunca korkuo insan. İşallah yırtarım valla ta Ankaradan gelip de keriz gibi dönmek çok koyar Opethi görememek.
Mesaj tarihi:
ehehe vip dedinizde rock republicdeyken viplerin modu aklıma geldi 2 tane vip yeri wardı icindede 10 tane vip wardı zaten herkez onlara kıl oldu slayer pogosunda vip in 1 i yıkıldı felan viplerde dayanamayıp normal yerlere kacdılar (son gazla)
o yuzden vip alma bu tur konserlerde vip sux herkezin gozunde zengin ezik modoudna oluyorsun zaten bir sey dedegismiyor
herkez headbang pogo yapıyor sen orada 1 kac kısyle bir pok yapamıyorsun[signature][hline]Painki...
Mesaj tarihi:
said:
Rebelution, 21 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
said:
ama 16-17 yaşında olsa bile aşırı ufak gösteren tiplerdenseniz

öyleyim..

evet sanırım bende öyleyim[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 21 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
konsere daha baya vakit var şimdiden başlayın saç sakal uzatmaya -18 sorunsalını aşmak için. ama 16-17 yaşında olsa bile aşırı ufak gösteren tiplerdenseniz yandınız :D

off bittim ben o zmn... neyse ki mayhem var ;)[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
  • Yeni Oluştur...