salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Beyler bana clan verecek adam yok mu lvl var ama np yok 60 % 86'yım ama clan bulamıyorum bole bısı olurmu yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende BuLamıOrdum Np fiLan istiorlardı bende inat ettim np kastım hala daha kasıorum...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: pckopat, 22 Aralık 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Bende BuLamıOrdum Np fiLan istiorlardı bende inat ettim np kastım hala daha kasıorum... ii kasmışn:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: emir, 22 Aralık 2005 13:35 tarihinde demiş ki: said: pckopat, 22 Aralık 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Bende BuLamıOrdum Np fiLan istiorlardı bende inat ettim np kastım hala daha kasıorum... ii kasmışn:D:D Bu Bişi DeğiL Macro oLayı oLmasa Ben daha da Çok Kasmıştım Bakma Macro işi bozuor aLdığımı Macroculara veriorum uyuz oLuOrum...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 la süzük gel ben seni clana alacam ömer abi senmsn yoksa fatih mi? :)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar