Apri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ses kesss şafak dinle (Blizzard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Buraya bişi yazmak bile saçma ama wow a bok atan arkadaşalr görünce dayanamdım. Ewt biz angutuz ölee sırayla wuruoruz bekiom karşımdaki beni öldürsün kimin hpsi fazlaysa o kesio ondan deli gibi sta kasacaksın. WoW nere Ko nere hemşerim diesi geliyor insanın wow takım ruhu 40 kişi yetenek konuşturup bişeyler başarmak Ko sa sinir harbi onla onla uraşmak 1 boss çıkacakta kesecem demek.Grafiklerden gmlerden oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum. Bence wowun en büyük farkı ignore list dediğimiz güzellik.) Ko oynayanlar oynasın ama wow öle kukla oyunu filan demesin dersede buraya yazıp rezil olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende kaç oyunda pvp yaptım en çok wow da pvp de eğleniyorum laf mı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Wow oynayıpta Knight a gecen kaç kisi war su dunyada:D:D:D[signature][hline]Darksarrow lvl50 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Free shardda oyun oynayıp ahkam kesen adamlarla muhattap oluyoruz :)Kınayt oyna peki sen[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hahaha... bide uye olmuslar hohoho[signature][hline]Darksarrow lvl52 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar