Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Beyler beceremedim paypalla nası alıyoruz kart falan lazımmı onun içinde yoksa banka hesbındanmı cekiyo parayı bi anlatan olursa guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Dur anlatcam... https://www.knightonlineworld.com/languages/ke_paypal.php[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hemde Türkçe Hiç bir yerde bulamazsın...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben silver üyelik aldım ama 1 saat oldu hala gelmedi :-?[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bronze al bence k.c ihtiyacın yoksa 1 aylık gold alcana 4 aylık bronze almayı tercih ederim[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Beyler peki banka hesabından para cekekle olmuyo dimi annemler kart vermiyo eger yoksa alamıcam pre off off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: DeBuffAndHeal, 22 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: ben silver üyelik aldım ama 1 saat oldu hala gelmedi :-? neden gelmemiş olabilir?[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 nasıL gelmez üyeliği alır almaz faliyete geçior Maile onay kodu gelmesi gerekiordu paypal için [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar