Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 hafıza kartı (512 mb )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi hafıza kartı beendim arkadaslar ama site nasıl güvenilir mi bilmiorum.. gerçi paticikten bir iki arkadas da burdan almış ama gene de sorim dedim.. site bu..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
olm siteler fln yalan bul adam akıllı bı tane telefoncu al ordan 256 lar ucuz hem pazarlık ta yaparsın[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
ya 256 sorun diil hatta war bende bi tane de bana 512 lazım ondan..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben hala hafıza kartsız gezıyorum ona bakarsan şarkıları amr ye cevırıyorum öyle takılıyorum 10 tane ye yakın alıyorum allahtan[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
ya genede saolda konu o diil.. ben sitenin güvenilir olup olmadıgını soruyorum bunu cevaplarsak daha yararlı olur..? tşkler...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
walla ben yuz yuze olmayan hıc bıseye guvenmem neyse sen bılırsın ama en ıyısını bence bgıtbı telefoncudan al daha güvenli en azından[signature][hline][b]cats rulz =)
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 17 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
ben data.com.tr den aldım kingston 512 dv-rs-mmc. gayet mutluyum. kesinlikle tavsiye ederim.

eyw kardeşim saolasın.. güvenilir yani..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
peki tmm sustum ben[signature][hline][b]cats rulz =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar bu hafıza kartı 6630 da çalışır dimi.. bi bakabilir misiniz...
512 dv rs mmc hafıza kartı..
şimdiden tşkler..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Çalışır. Yani en azından şekili uyuyo =) Aldıktan sonra bi yorum yap ona göre bende alırım. 64 mb la geziyorum :-)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sonunda 512 mgb hafıza kartımı aldım kullanıorum çok da mutluyum.. 65 milyona aldım..hiç bi sorunu yok.. 2 yıl da garantili..

@canni
canni öneririm çok rahat çalışıyo.. makineyi hiç kasmıyo..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
hayır.. kadıköyde pcgold un hemen yan magazasından aldım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...