Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 hafıza kartı (512 mb )

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

bi hafıza kartı beendim arkadaslar ama site nasıl güvenilir mi bilmiorum.. gerçi paticikten bir iki arkadas da burdan almış ama gene de sorim dedim.. site bu..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

olm siteler fln yalan bul adam akıllı bı tane telefoncu al ordan 256 lar ucuz hem pazarlık ta yaparsın[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala hafıza kartsız gezıyorum ona bakarsan şarkıları amr ye cevırıyorum öyle takılıyorum 10 tane ye yakın alıyorum allahtan[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya genede saolda konu o diil.. ben sitenin güvenilir olup olmadıgını soruyorum bunu cevaplarsak daha yararlı olur..? tşkler...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben yuz yuze olmayan hıc bıseye guvenmem neyse sen bılırsın ama en ıyısını bence bgıtbı telefoncudan al daha güvenli en azından[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 17 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
ben data.com.tr den aldım kingston 512 dv-rs-mmc. gayet mutluyum. kesinlikle tavsiye ederim.

eyw kardeşim saolasın.. güvenilir yani..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

peki tmm sustum ben[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Çalışır. Yani en azından şekili uyuyo =) Aldıktan sonra bi yorum yap ona göre bende alırım. 64 mb la geziyorum :-)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sonunda 512 mgb hafıza kartımı aldım kullanıorum çok da mutluyum.. 65 milyona aldım..hiç bi sorunu yok.. 2 yıl da garantili..

@canni
canni öneririm çok rahat çalışıyo.. makineyi hiç kasmıyo..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...