Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok seviom kedimiiii(Pussy cat):P

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Oy oy InneR_ChaoS güzel bi kedin varmış yafs. Bakımlı hayvan belli oluo :) Benimde var bi kedim ama öğrencilik hayatı malum her akşam eve geldiğimde üstü başı kir içinde oluyor zavallı kediciğim.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS umarım en kısa zamanda kavuşursun kızına. Öğrecilik gerçekten çok zor yaa. Ev sahibi yüzünden bende huskylerimden uzaktayım off bende onları özledim şimdi :([signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

ahhah çok tatlı ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrencilik hayatının vazgeçilmezi ya kedişler..Benimde var Sütlaç adı ama geçen gün farkettim 2 gün yemek vermemeişim hayvana diyodum bende neden miyavlıyo paso..Üzücü tabi..Sevemiyorumda çok zayıf kemikleri batıyor yese de böyle yemese de yapısı sanırım ...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...