0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw arkadaslar forzaeggle clanın baskanı bana defalarca ally pelerini weriyor hopp 10 saniye sonra gidiyoradam walla ben atmıyorum diyor bide nedenini bilen warmı?? acaba adam beni beqliyor soylermisinizi nedenini[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Oyun bug var ondan bu aralar çok oluyo[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ama bi teq bende oluyo neden??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hemen gidip bi tane ezik bi char açıosun kimsenin göremeyeceği bi yere götürüyosun ally alıosun ve hemen oyundan çıkıosun. ally düşürme bug ı sadece clan liderine yapılıyor. herzaman oynadığın charı asist yap oldu bitti :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bunu ben bi kere daha yazmıstım ama arama yapmadan topic açtınız için bulmadınız her neyse adamdan ally alırsın ama kendi kullandıgın çara alıyosan adam mesela c1 deyse sen c2 oynayacaksın aynı serverda olursanız atıyo.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Düşük lvl li bir char iLe cLan açıp asistleri atayıp daha girmeyeceksin o charla sorun oLmaz...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar