Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskilerden hatira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu tek tip kıyafet fikri doğduğu zamanları anımsıyorum, Garip yaw SS'i görünce resmen duygulandım. Ben çok güzel zaman geçirdim FrF'de. Koskoca bir yıl.

Dile kolay.

Tanımadıklarım var o listede. Ama beni anımsayan çok kişi olduğuna eminim ;)

Vayy be oyundaki ilk günümde Sufi alıp beni sabırla anlatmıştı, etrafı gezdirmişti. O zamanlar Master TK idi , bir tane speeder bulup hediye etmişti :D

oyyy oy[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
ehheh senle ilk tanıştığımız günüde ben unutmuyorum sosti.. ben smuggler kasıyordum , bana container vermiştin evinden...

sobra zorla frfye sokmuştun beni , hey gidi günler.. tempini tamamlaıp frfye giren az kişiden biriyimdir herhalde...

sonra nightsister elder avladığımız gün...

infintydeki çirkin rodianın ve ondanda çirkin mon calamarınla uğraşlarımız

BENİ INFINITY DE YANLIZ BIRAKIP COHA GITMEN

tüüü sana :D:D[signature][hline]My Space
Mesaj tarihi:
Burasını anılar geçidine çeviricez ama, unutamadığım anlar:

1- Marketin açılışı, vendor menüme ilk girişim
2- Evim evim güzel evim. Alel acele dekore edip Gingi Parya'yı konuk edişim
3- Ebenwakit, himao ustamız ve hmm neydi ismi hayvan terbiyecisi bir hatun vardı... 4 kişi gece boyu FrF meydanda ha gittik ava ha gidecez modunda takılıp muhabbet edip sonra oyundan çıkışımız.
4- Dansçı bir çift gelmişti bizim FrF tiyatroda bir gösteri sunmuşlardı. bir çalgıcı bir dansöz. O gece de buradaki gibi bir SS almıştık FrF forumlarında vardı.

Güzeldi yahu. neredeyse 2 sene geçti üzerinden.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
  • Yeni Oluştur...