cypher_paper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 selam adım özgür 60 level ful paper mageyim nick :PaPeR: iırk humman. Diezde oynarken bir anda cypher adlı serverın kuruldugunu farkettim bir cok insan gibi bende direk cyphera gectim cypher a gecmemin sebebi hersey farklı olacak düşüncesiydi evet tam düşündüğüm gibi hersey cok farklı oldu 55 level olana kadar hersey o kadar güzeldiki dupe yoktu koxp yada kosp yoktu ilk zamanlar kosp un cıkmasına sevinmiştim cünkü iyi kasılıyordum sonrları bu ca ye girince kosp tanda kospculardanda nefret etmeye basladım...HANİ BİR REKLAM VAR İŞİNİ İYİ YAPAN DÜRÜST İNSANLAR ORDASINIZ BİLİYORUM. ve ben sesleniyorum bu oyunu dürüst oynayan insanlar ordasınız biliyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cypherde deil onlar ugrasma bosuna[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 11:19 tarihinde demiş ki: cypherde deil onlar ugrasma bosuna Güzeldi bea... Cypher SUX...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ah ah _PoWeR_TURK_ ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: cypher_paper, 22 Aralık 2005 11:18 tarihinde demiş ki: ilk zamanlar kosp un cıkmasına sevinmiştim cünkü iyi kasılıyordum Fazla kasılma genç sırtın falan ağrır...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Allah belasını versin Cypheri yapan K2'nin. Başımıza bela etti yaw.Banlansam da kurtulsam diye CZ'de macro açtım.Ama banlamıyor GM nasıl bir serverdir anlamadım gitti. Cypher'de oynamaktan hiç de mutlu değilim.Çünkü her türlü dolap dönüyor Cypher serverinde. +10 Shardlar +5 Unique takılar / +10 Chitin shell setler /+10 raptorlar /+10 defender of lord / +10 hell breaker // +10 iron bow ....... Listeyi daha da uzatabiliriz. Bu yukarıdaki itemlerden herhangi bir parçası başka bir serverde olsa.Adama aşmış bu aşmış derler.Ama Cypher'de bu itemleri olmayan adama da n00b bu adam n00b derler.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cyper = kalan tüm serverlar :D bide serverlar arası sawaş yapmışlar ne gerekse[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben cyperda oynuyorum ve warior kullanıyorum... ben bu ana dek ne koxp kullandım nede makro ve işimde olmaz! keşke bende cyperda oynamasaydım demiyorum çünki ilk oynadıgım yer ora ve orda bırakırım.levelım 5x bunun sebebide ne koxp partysine girdim nede makro adam akıllı kasıyorum sadece bu kadar...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar