Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher dakiler Mutlumusunuz


cypher_paper

Öne çıkan mesajlar

selam adım özgür 60 level ful paper mageyim nick :PaPeR: iırk humman. Diezde oynarken bir anda cypher adlı serverın kuruldugunu farkettim bir cok insan gibi bende direk cyphera gectim cypher a gecmemin sebebi hersey farklı olacak düşüncesiydi evet tam düşündüğüm gibi hersey cok farklı oldu 55 level olana kadar hersey o kadar güzeldiki dupe yoktu koxp yada kosp yoktu ilk zamanlar kosp un cıkmasına sevinmiştim cünkü iyi kasılıyordum sonrları bu ca ye girince kosp tanda kospculardanda nefret etmeye basladım...HANİ BİR REKLAM VAR İŞİNİ İYİ YAPAN DÜRÜST İNSANLAR ORDASINIZ BİLİYORUM. ve ben sesleniyorum bu oyunu dürüst oynayan insanlar ordasınız biliyorum..[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belasını versin Cypheri yapan K2'nin.
Başımıza bela etti yaw.Banlansam da kurtulsam diye CZ'de macro açtım.Ama banlamıyor GM nasıl bir serverdir anlamadım gitti.
Cypher'de oynamaktan hiç de mutlu değilim.Çünkü her türlü dolap dönüyor Cypher serverinde.
+10 Shardlar +5 Unique takılar / +10 Chitin shell setler /+10 raptorlar /+10 defender of lord / +10 hell breaker // +10 iron bow ....... Listeyi daha da uzatabiliriz.
Bu yukarıdaki itemlerden herhangi bir parçası başka bir serverde olsa.Adama aşmış bu aşmış derler.Ama Cypher'de bu itemleri olmayan adama da n00b bu adam n00b derler.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten.
SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben cyperda oynuyorum ve warior kullanıyorum...
ben bu ana dek ne koxp kullandım nede makro ve işimde olmaz!
keşke bende cyperda oynamasaydım demiyorum çünki ilk oynadıgım yer ora ve orda bırakırım.levelım 5x bunun sebebide ne koxp partysine girdim nede makro adam akıllı kasıyorum sadece bu kadar...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
CLan : __DarKRoaD__
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...