Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Matrix 2 nin gerçek DVD Rip ini indiriyorum güzel güzel (gerçekliği test edilip onaylandı) fakat popülerliği az olduğu için araada more sources.. remotly qu... vs diyor. Yine aynı hedelerden birini dedi ve 16küsür mb deki download höşürt diye 86kb ye düştü. Hepsine tamam da buna yuh artık.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 tam olarak adını verirmisin[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 http://www.fasttrackmovies.com/ Bu site işini görür dostum. edit = html code hatası [Bu mesaj Selamon tarafından 19 August 2003 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 selamon emule kullan orda daha çok kaynak var.kazaa da fake olabilir dikkat[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Kesinlikle bit torrent kullanin. Baglantiyi kurdugunuz zaman hiziniz dusmesi gibi bir probleminiz yok. Tek sorun dosyalarin cok cabuk eskimesi. Ornegin vizyona giren bir filmi bir ay sonra bulmak zorlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar