Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bende bu Israilli grubun çok hoş bir albümü vardı. İsmi biraz karışıktı eminim biliyorsunuzdur. İçinde "find yourself discover god" isminde bir de şarkı vardı. ismi el no... diye devam ediyordu sanırım. Şimdi ben bu albümümü kaybettim ama içindeki hoş şarkılar hala aklıma onlaır kazaa dan arattım fln ama nafile buşlamadım. Bana internette bu grubun mp3lerine naısl ulaşabileceğimi söyliyebilcek varmı?.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Toplam iki albümleri var lyricz den bulabilirsin.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 mp3lerine netten mircten ulasabilirsin.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 naısl mircden ulaşabilirim??[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Geçen ay türkiyede konsere gelmişlerdi yannış hatırlamıyosam..[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 nası yane hiç haberim olmadı yahu. Son konserleri filan takipe derim ama hıımm kaçmış :(:[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ben turkiyeye aralik-2001 de olmak uzere sadece bir defa geldiklerini duymustum. Ondan beridir gelmediler diye biliyorum.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Türkiye'ye konser için en son 2001 yılında geldiler. Bu yıl Haziran ayında da Türkiye'ye geldiler ama bir belgesel film çekimi için. Söylediğin albümün ismi ise El Norra Alila. [Bu mesaj Etos tarafından 14 August 2003 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ha birde bunların 3 albümleri yokmu yahu?[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İlk albümleri demo albümü ve sahara albümü içnde yer alıyo onnar zaten.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 En son bi M ile başlayan bi albüm yapıyolardı ama hala bitmedi galiba.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Lixad, 14 August 2003 11:33 tarihinde demiş ki: naısl mircden ulaşabilirim??[hline]Alma? Mater? undernete giriosun ordan mp3_metal kanalına sonrada ordan orenirsin zaten gerisini.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 son albümleri Mabol olucak yaklaşık bir yıldır çıkıcak albüm.Türkiyede konser verdikleri yer bir kesimhane gibi bir yer olduğu için ve ses düzeni çok kötü olduğu için konserden hiç bir şey anlamamıştım. Umarım yeni albümlerinin çıkmasıyla tekrar gelirler.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar