256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu şerefsizleri partylerine alıp kendilerine NP kasanlar şerefsiz oğlu şerefsizdir.Daha ağır konuşurdum ama burası yeri değil.Bu kosp mudur koxp mudur her ne boksa biri bunu bedava kullanmanın yolunu bulmuş ve sürekli CZ'de bu adamlarla kendilerine NP kasıyorlar.Elbet ben de bunu öğrenirim öğrenince FallenArcher'in üzerine basacam bütün scrolları ve bırakacağım CZ'ye.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sende defeted_me die clan kurmuşun adamlar sonuçta istediğini yapmışlar buraya gelip mzııldanıyon asdkjhhuyasduısadsdoısa:) sonuçta orası cyper orada mağdurluk diye bişey yoktur..yapan hep kazanır..gmleride berbat burdan görüyoruz ve anlıyoruzki... sürülerce ıron earning dağıtıyolar ve sonra bide utanmadan dupe yapılıncada siliyorlar onları...real parayla item satıyolar ve sonra siliyolar bu kdr berbat şeyler GM den kaynaklanıyo bence birazdan...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=Yuh denilir][/spo] Bu yukarıdaki arkadaşımız 60 level bir Warrior.Benim level 61 olmasına rağmen bu kadar HP yok. Üstü +9/19 Chitin Shell Set +9 Reduced Raptor.Daha ne diyelim yani bunlara.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha +9 eueuhehue hemde shell bu serverın b.ku çıkmış^^:tdown: dipnot:kospa küfür ediyosun kosp kulalnıyosun bu ne iş???[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zaten bu lanet şeyi beleş kullanmak bir sitede çıktı şimdi kulaktan kulağa dolaşıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hiç bir zaman kospa destek çıkmadım kardeş ama senin partindeki zuahaha da kospçu :D hepsi çiçek böcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zaten bu cypher serverı buglu server isteyen istediğini yapio bu serverı yakında ya kapatcaklar yada tüm hilecileri bu serverda tutcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kosp beleş deil int kafe bebleri farklı farklı makinalara bir kaç defa hatta yüzlerce yüklüyolar sonuçta başka maikinaya yüklersen 3günde 1 yenilenmiş oluyor...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu yukarıdaki programın auto attack özelliği yok.Sadece karşındaki adamın üstündekileri HP sini ve levelini görebiliyorsun. FallenArcheR assasinken CZ'de yediğim oklara sinirlenip 2 gün toplam süre olarak verirsek 4-5 saat CZ'de macro açtım.Sonra hiçbir tad almadım ve onunla oynamayı bıraktım. Warrior ile devam edeyim diyorum ama adım atamıyorum.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sen cyperı bırak bence...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben bu servera bi ara bakmak için lvl 1 adam açtım maradonu biraz gezdim ve herkezde forgettan itemleri var satiolar ve cheast ları 50m den satiolar bi adama item pls dedim bana 5 tane priest chitin shell bot verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu gidişle öyle olacak sanırım :D Ama oradaki arkadaşlıklar felan bırakılmıyor.Oyun stres veriyor ama arkadaşlarla sohbet etmek gerçekten çok hoş. Server değiştirirsem Ares'e geçerim büyük ihtimalle.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 256 hıc halıkarnas ın oklarını yedın mı el morad kendısı ( bu arada o^+%'^% larından karus da cok var ) adama town da ana bacı sövuyolar sen şölesın sen bölesın dıyolar .. ve o adam ( adam degılde lafın gelişi ) evet ben öleyım ben böleyım dıyo ve ustune de kıskanmayın dıyo :D ve sadece yaptıgı karekterını saga sola göturup auto ok atması yanı kosp acanların hepsı ezık hepsı serefsız ve +^%!+%!+^& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Angelus kardeş sizin clanda da macro açan var. Knight_templer midir her ne boksa. Sayk0'nun clanda da var. izmirin clanda da var. Demem o ki, Macro ile kendine NP kasanın ve kastıranın anasını öpüyorum öpmeye devam edeceğim. Warriorla oynayayım demiştim baktım ondan da tat almıyorum. Oyunu bu hale getiren kesimin.( Edit char yapıp satanın,kendini edit char yapanın,illegal item alanın ve satanın) hepsinin allah belasını versin.Lanet olsun artık benden bu kadar. Girdim human town'da küfür de ettim bu adamlara benim annem zaten anonim herkes kullanabilir diyorlar adamlar.Bu kadar düşmüşler zaten.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Adamın biri de demiş ki sen açmadın mı? Ben macro açacağımı önceden burada da söyledim.Kendime NP kasmak için de değil.Kaybettiğim NP'leri almak ve Macro ile elde edilen NP'nin bir haz verip vermediğini görmek için açtım.Zaten o günden sonra Fallenarcher ile CZ'ye girmem nadirdir. Dün ve bu gün PK için girdiğim CZ'den de bir haz almadım warriorla.En iyisi bu oyunu bırakmak.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 FallenArcheri sürdüm CZ'ye mutluyum xD[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cypherdan cacık olmaz :)[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bir arkadaş demiş ki; "Cypher'de mağdur yoktur,yaparsan zevk alırsın." Cidden bu arkadaşımızın dediğini uyguluyorum ve gerçekten zevk alıyorum macrocuları yatırınca.Diğer arkadaşlardan da özür diliyorum fakat account has been blocked yazana kadar açacağım.Oyunu bırakmama vesile olur bu şekilde.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 256 sen warıror la oynarkende zaten kek le ayakta duruyosun.. sana da kımseye de sözum yok ta sen sınırlenıp kosp acıyosunda o clan su clan actı dıye buralara neden yazıyosun;???? edmek herkes sınırlenebılır sence benım clanımda 1 tane mı archer war ?[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu arada bana göre cypher cook tan bitmiş okeye dönuyo[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cerberus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Olmaması qereqen bir durum..Fakat gercekler boyle kardesim Cypher in ßoku cıkmıs ßırakmak İStiyorm cypherı imzayı okuyup gelebiliriniz.. lol[signature][hline]Cypherda lvl 61 Karus WARRİOR ßeramus,Ares,Veya Xn da 60+ Assasin İle Takas Edilir..Ula$mak İsteyenler..(Takas İşi Sadece Bursa lı Olanlar İcin Gecerlidir..Veya ßursaya Gelebilecek Olanlar İcin..) [email protected][Bu arada Charın İsmi delii..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eee neden böyle bir konu açtınız ki ? 3423423423 kere zaten açıldı 5464566457 kerede dedik size hala o serverda olmanız hata diye..Eee demek ki kabullenmişsiniz ki oynuyorsunuz..Boş boş konu açmayın..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar