Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anadolu tarafına taşınma sorunsalı :(

bega

Öne çıkan mesajlar

Malesef karşı tarafa taşınmam lazım, burdan çalıştığım yere gitmek 2.5 saat alıo. Kayışdağı taraflarına taşınmam lazım, Kayışdağı ya da Fındıklı mahallesinde oturan, ya da o civarı bilen var mı? Mesela orda doğal gaz var mı? ADSL veriliyor mu o bölgeye? Bi de ev kiraları kaçadır, 2+1 ya da 1+1 ? Şu anda çok açılmamam lazım da ucuzdur inşallah. Aslında bi kere gittim Etiler'den sonra köy yeri gibi geldi ama alışcaz mecburen artık :( ya çok bilmediğim yerler oralar acaba sapığı hırsızı kapkaççısı vs var mıdır? Yok mu patide orda oturan yau ağlicam şimdi[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Yeditepe üni.de çalışacağım, oraya yakın mesafede yer lazım bana, yürüyerek gidebilmem lazım, geceleri geç çıktığımda otobüs taksi derdi çekmemem lazım :([signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

400 YTL den başlıyor olması lazım fiyatlar, değişiyor m2 sine göre. Doğalgaz ve adsl var.
Serseri olaylarını tam bilmiyorum.

Mesela site içinde 2+1 daire (mobilyalı, beyaz eşyalı ve otoparklı) 1 milyar. Yeditepe üniversitesine 10 dk mesafesindeymiş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Minke
Sosyal ağlarda paylaş

etilerden sonra kayısdagı kasar baya seni :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 10 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
Yeditepe üni.de çalışacağım, oraya yakın mesafede yer lazım bana, yürüyerek gidebilmem lazım, geceleri geç çıktığımda otobüs taksi derdi çekmemem lazım :(

taksi derdi çekmezsin okula ait taksi durağı var.[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

gitme yaa etilerde tek bırakma beni...bende arıodum etilerde biri varmı die..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sorunsalım çözüldü, içerenköyden ev tuttum, kayışdağı felan çok gecekondu havasındaydı, içerenköy daha merkezi, daha gelişmiş. Ancak karşı taraftan sonra burası sönük kaldı, etilerde çok güzel her yer yeni yıl havasında şıkır şıkır... bu civarda kimsenin yeni yılla ilgilendiği bile yok biraz garip tabi :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

:D aynen öyle valla, şimdiden özledim cenım etilerimi... nispetiye'min tek şeritli, 7/24 tikali yollarini bilem özledim ama en çok da çin lokantalarını özledim, bu tarafta kebapçıdan başka bi şe yok ehuehue ben de ii ezdim yau :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 21 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
:D aynen öyle valla, şimdiden özledim cenım etilerimi... nispetiye'min tek şeritli, 7/24 tikali yollarini bilem özledim ama en çok da çin lokantalarını özledim, bu tarafta kebapçıdan başka bi şe yok ehuehue ben de ii ezdim yau :P
Şaka bir yanada bu ezmek değil de zevk meselesi..Neyse sen çin yemeğine bense rahatça kebapçıma...(ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz):D[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 21 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ayy geçmiş olsun yaa..adsl ve doğalgaz var , ortam olarak biraz kötü anladığım kadarıyla (kayışdağı minibüsünü görüyorum bazen ) ..

Ehm...
said:
bega, 21 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
sorunsalım çözüldü, içerenköyden ev tuttum, kayışdağı felan çok gecekondu havasındaydı, içerenköy daha merkezi, daha gelişmiş. Ancak karşı taraftan sonra burası sönük kaldı, etilerde çok güzel her yer yeni yıl havasında şıkır şıkır... bu civarda kimsenin yeni yılla ilgilendiği bile yok biraz garip tabi :)
[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıkoy ownz hakikaten..
hayatımda çıkmayı dşünmüyorum

canım yakam benim heh[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah ya,tiplere bak.
hepsi burjuvaymış da haberimiz yokmuş.

İNSAN YAŞAMIYOR MU BURALARDA İNSAN?
fikirtepe'de oturuyorum bende,yaşanacak en güzel yer.

200 metre sağımda cami
200 metre solumda konak dürüm
caddenin karşısında pastane
100 metre solda bakkal
300 metre sağda tekel
caddeden de kadıköy'e giden minibüs kalkıyor yani.

demek neymiiiş,etiler yeaaah nişantaşı yeaaah diyip
beğenmemezlik yapmamak gerekiyomuş.
insan olun plx[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...