Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 babalarım aldım nwn yı internette oynamak icin ne dosyasi yüklemek lazim ayarları ne help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İlk önce oynanan bir module bul. Sonra girebiliormusun oyuna bir baq. Birde pe emin değilim söylediqlerimden. Fakat kesinlikle bioware a üye ol, gamespy kullanırsan netden oynanan oyunları bulabilirsin.[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tmm abi version icin update ediomussun türkler bi server acmisti sifresiz diodu fln ona nası gircem ne yapmam lazım o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Gerekmior. Ama bildiğim kadarıyla kesin konuşamiorum. Birde CD ler orjinal olmadığından eğer bioware in kendi serverlarında oynarsan eğer cd nin aynı id si de oyundaysa oynayamiorsun ama turklerinkini bilmiorum....[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya anlamadım ben bunu simdi 1. seviyeden büyü yapamıom mageyim ve lvl 4üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Necromancery, 24 Şubat 2003 13:11 tarihinde demiş ki: ya anlamadım ben bunu simdi 1. seviyeden büyü yapamıom mageyim ve lvl 4üm ???? Nasıl yapamiorsun? no pvp areadaysan ve player a yapiorsan büyüyü olmaz tabi. Ama sen normal de 2. seviyeyi yapıp 1. seviyeyei yapamiorsan o başka. Bir sorun var ve bende anlamiorum :)[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 aha buldum ya bg 2 ye alistigim icin anlamamısım büyüyü yapıomusum ama F4 e filan ben macroyla eklemek zorundaymısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yop gerek yok dire ustune tiklayip da yapabiliosun bunalri sorucaina once git single oyna soragel. orijinal al mp oynamak istiosan. yok alamiosan unut. 1 ay oynama unutursun zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yoo copy cd ile Ip üzerinden oynanıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 encede direq spellbookdan da yapabilirsin. Yada yaptığın büyü counter spell değilse :)[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar