miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şu skill hızını yavaşlatmaları düzeltilmeyecek gibime geliyor. bu durumda level yükselmek ciddi bir işkence haline geldi, bugün toplamda %10 exp kasabildim ... işin kötüsü o kadar aramama rağmen konu ile ilgili bir açıklama bulamadım. çoğu forumda oyuncular teoriler üzerine yorum yapıyorlar. yok yeni yıl eventi yüzündenmiş, xian'daki role back yüzünden diğer serverlarla eşitliğin sağlanması için yapılmış,ya da sadece lagdanmış aslında süper oynanıyormuş vs vs vs. kimse bişey bilmiyor,veya bilen yazmıyor, bu oyuna ne oluyor ? zaten lag yüzünden kasış ayrı bir zordu, şimdi hepten göçtü, devam ederse benim için bitecek oyun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw beni hiç etkilemio:) anlamıom gercekten bu kadar kötü mü. ben peşpeşe lvl 30 fr ve lr yi yolayınca yatıo zaten herkeşler[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yav spearman hesabı zaten acaip yavaş bir class. üstüne bu gelince tuz biber oluyor . senin levelin kaç bilmiyorum şu anda, ben 31 leveldeyim ve farm olayım şu 2 skill arasında ceryan etti tüm gün : flame wave arrow + soul spear ( soul spear fire dmg olmadan vurmak zorunda kalıyor ) yaratığın insiyatifine göre bazen 2 vuruşta ölüyor. 2 vuruşta ölmezse 3. vuruşu yapana kadar yaratık ağzıma ağzıma vuruyor :) 3. vuruş için fr çabuk bitiyor, soul spear 80/100 gibi fantastik vuruşlar yapıyor. neticede level 31de earth ghostlarla köşe kapmaca oynuyorum, skiller zamanını tuttuğu zamanda aynı hikaye oluyor, bazen hiç anlamıyorum, tek fire wave ile ölüyorlar, gökten taş yağacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 valla ben 30 yuzde 70 gibi bişeyim. ama hem fr hem lr 30 skilim açık. ikisini peşpeşe gayet güzel yolluyorum ve ne olursa olsun ölüyorlar. bak sana tavisye uzaktan vurmamaya çalış bi de auto attack kullanma.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Şu Yavaşlama Muhabbeti ne zaman çıktı Du bakamm. Hani sabaha karşı bi notice geçtiler server 2 saat kapanacak falan die. o arada event i koymuşlar oyun a girdğimde uptate ettim bi girdim combo yapamıom. neyse dün akşam 5-6 saat oynadım düzelmiş gibiydi sanırım am a Şuan gene baktım sorun dwm ediyor[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar