Usko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Cz de kosp acan ve aramızda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra oyunu tekrar kurdum makineme ve dayanmam 2 gün sürdü. Aynen geri sildim. Hepinizi ÇOKKKK seviyorum.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***450YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Teşekkürün nedenini vurgulamayı unuttum. Oyunu tekrar sildirdiniz :) az daha başlıyodum yoksa :D[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue ***450YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cz de kops kulllananların alayının a.q[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben cok eğlendim ya kimse inanmaz ama Öle öle eğleniliyomuş bu oyunda :D[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue ***450YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D:D en güzeli bırakmak[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar