JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar Oyundaki Güzel Anılarınızı Paylaşırmısınz:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ne gibi ?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: ne gibi ? lol XD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zzzzZZzzzZZz[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Oyundaki Güzel Anılarınızı Paylaşırmısınz:: ares e ilk başladığımda Unknighted clanının golemlerde yattığını görüp adamlar 62-64 lvl ken 55 lvl charımla 4 gün sonra 2 okçudan daha fazla tek başıma priestsiz golem kestiğimi görünce macrocusun seni gm e şikayet edicez frapslıyoruz demeleri karnıma ağrı sokmuştu, halbuki adamların bende 4 tane videosu wardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 en güzel anım az önce oldu :D premium olmayanlar server dolu olduğu zaman login olamicak :D para ödeyipte too many user logged yazısını görmek beni deli ediyodu.nihayet K2 düzgün bir iş yapabildi :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya ne diyon bunun neresi guzel. sen parayı basıyon düşün bi bakam biz öğrenciler naapcaz. zaten harç parasını zor denkleştiriyom bide ona paramı vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ozaman bu konu baslıgını Ke dekı acılarınızı paylasırmısınz desek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bak bbu daha uygun oldu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ozaman bu konu baslıgını Ke dekı acılarınızı paylasırmısınz desek :D kardes acılarımızı hiç sorma yaralarmızı deşme !!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 başlığı gmrünce hayret ettim. bu ounda ko zamanında güzel anılarım vardı. Şimdi banlardan mı başlıyım, hack lerden mi devam ediyim?[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level:4x np:6xx Macrosuz Kastığım için bu kadar az np ve level var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında..[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 güzin abla meksikadanmı oynuyo?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aha işte bu süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Harbiden bu ke geleli bi anımız olmadı daha dgoru güzel hep acı KE yüzünden Acıların Cocugu emraha döndük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: güzin abla meksikadanmı oynuyo? oynuyodu şimdi bıraktı kardeşim arada cz'ye gidiyo onla geceleri falan...60'a kadar meksikadan kasıldı:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben cok pk ve apos yaptımda merak ettim[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: TreMorS, 21 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında.. :D :D[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hahahha:P benımde cok anım gectı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bundan 8-9 ay önceydi , human dı charım o zamanlar 60 yeni olmuş 61 e kasıyodum aposta , eslant apos spot 3 teydik ve birden samma çıktı bir arkadaş tanka girdi 1920 heal ile bende potla daldım sammaya ac siz , priest e bagırdım o kadar ac ver diye atmadı , sonra sammayı kestik , 8 kişilik parti arasından shell pad bana düştü , çok sevinmiştim o zamanlar kimsede shell yoktu millet oooo info hayırlı olsun don falam yapıyodu :P[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abi info acaip ballıydın ha 7 Kişi Atlantis Clanıdan dı bi tek info Clandan değildi ve adama düştü shell pad adam parasızlıktan cus ile +3 yapmıştı :D Bende lvl 58 falandım Sd falan yok kimsede allah ne verdiyse dalıoduk :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cherkes o zamanlar nus vardı onla basmıştım +5 ten sonrada korkumdan basamamıştım[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 az önce samma kestim bir bok çıkmadı pehh[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar