JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar Oyundaki Güzel Anılarınızı Paylaşırmısınz::
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ne gibi ?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: ne gibi ? lol XD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zzzzZZzzzZZz[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Oyundaki Güzel Anılarınızı Paylaşırmısınz:: ares e ilk başladığımda Unknighted clanının golemlerde yattığını görüp adamlar 62-64 lvl ken 55 lvl charımla 4 gün sonra 2 okçudan daha fazla tek başıma priestsiz golem kestiğimi görünce macrocusun seni gm e şikayet edicez frapslıyoruz demeleri karnıma ağrı sokmuştu, halbuki adamların bende 4 tane videosu wardı :D
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 en güzel anım az önce oldu :D premium olmayanlar server dolu olduğu zaman login olamicak :D para ödeyipte too many user logged yazısını görmek beni deli ediyodu.nihayet K2 düzgün bir iş yapabildi :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya ne diyon bunun neresi guzel. sen parayı basıyon düşün bi bakam biz öğrenciler naapcaz. zaten harç parasını zor denkleştiriyom bide ona paramı vercem.
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ozaman bu konu baslıgını Ke dekı acılarınızı paylasırmısınz desek :D
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ozaman bu konu baslıgını Ke dekı acılarınızı paylasırmısınz desek :D kardes acılarımızı hiç sorma yaralarmızı deşme !!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 başlığı gmrünce hayret ettim. bu ounda ko zamanında güzel anılarım vardı. Şimdi banlardan mı başlıyım, hack lerden mi devam ediyim?[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level:4x np:6xx Macrosuz Kastığım için bu kadar az np ve level var..
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında..[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 güzin abla meksikadanmı oynuyo?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Harbiden bu ke geleli bi anımız olmadı daha dgoru güzel hep acı KE yüzünden Acıların Cocugu emraha döndük :D
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: güzin abla meksikadanmı oynuyo? oynuyodu şimdi bıraktı kardeşim arada cz'ye gidiyo onla geceleri falan...60'a kadar meksikadan kasıldı:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben cok pk ve apos yaptımda merak ettim[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: TreMorS, 21 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında.. :D :D[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bundan 8-9 ay önceydi , human dı charım o zamanlar 60 yeni olmuş 61 e kasıyodum aposta , eslant apos spot 3 teydik ve birden samma çıktı bir arkadaş tanka girdi 1920 heal ile bende potla daldım sammaya ac siz , priest e bagırdım o kadar ac ver diye atmadı , sonra sammayı kestik , 8 kişilik parti arasından shell pad bana düştü , çok sevinmiştim o zamanlar kimsede shell yoktu millet oooo info hayırlı olsun don falam yapıyodu :P[signature][hline]::Informer::
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abi info acaip ballıydın ha 7 Kişi Atlantis Clanıdan dı bi tek info Clandan değildi ve adama düştü shell pad adam parasızlıktan cus ile +3 yapmıştı :D Bende lvl 58 falandım Sd falan yok kimsede allah ne verdiyse dalıoduk :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cherkes o zamanlar nus vardı onla basmıştım +5 ten sonrada korkumdan basamamıştım[signature][hline]::Informer::
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 az önce samma kestim bir bok çıkmadı pehh[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Öne çıkan mesajlar