Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online deki Güzel AnılarınıZ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
ne gibi ?

lol XD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 9xxx (up up up) :D
Mesaj tarihi:
said:
JuSTBe, 21 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar Oyundaki Güzel Anılarınızı Paylaşırmısınz::

ares e ilk başladığımda Unknighted clanının golemlerde yattığını görüp adamlar 62-64 lvl ken 55 lvl charımla 4 gün sonra 2 okçudan daha fazla tek başıma priestsiz golem kestiğimi görünce macrocusun seni gm e şikayet edicez frapslıyoruz demeleri karnıma ağrı sokmuştu, halbuki adamların bende 4 tane videosu wardı :D
Mesaj tarihi:
en güzel anım az önce oldu :D premium olmayanlar server dolu olduğu zaman login olamicak :D para ödeyipte too many user logged yazısını görmek beni deli ediyodu.nihayet K2 düzgün bir iş yapabildi :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin)
nation:dönme :)
clan:slm_aga_party_pls_xD
level:67
np:up up up :P
server:ares
durum:go go go 70 :D
Mesaj tarihi:
ya ne diyon bunun neresi guzel. sen parayı basıyon düşün bi bakam biz öğrenciler naapcaz. zaten harç parasını zor denkleştiriyom bide ona paramı vercem.
Mesaj tarihi:
said:
JuSTBe, 21 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Ozaman bu konu baslıgını Ke dekı acılarınızı paylasırmısınz desek :D

kardes acılarımızı hiç sorma yaralarmızı deşme !!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
başlığı gmrünce hayret ettim. bu ounda ko zamanında güzel anılarım vardı. Şimdi banlardan mı başlıyım, hack lerden mi devam ediyim?[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level:4x
np:6xx
Macrosuz Kastığım için bu kadar az np ve level var..
Mesaj tarihi:
Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında..[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Mesaj tarihi:
said:
FC_XX_TR, 21 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
güzin abla meksikadanmı oynuyo?
oynuyodu şimdi bıraktı kardeşim arada cz'ye gidiyo onla geceleri falan...60'a kadar meksikadan kasıldı:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Mesaj tarihi:
said:
TreMorS, 21 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Ben manisadan oyuna girmiştim agbim de meksikadan ve onun sadece çarının ismini tahmin ediyordum ve pianada karşılaştık bu bayaa güzel bir anı benim için acaip sevinmiştim.O GÜZİN_ABLA,ben KORKUTHAN...epey beraber kastık:-)meksika manisa hattında..

:D :D[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
bundan 8-9 ay önceydi , human dı charım o zamanlar 60 yeni olmuş 61 e kasıyodum aposta , eslant apos spot 3 teydik ve birden samma çıktı bir arkadaş tanka girdi 1920 heal ile bende potla daldım sammaya ac siz , priest e bagırdım o kadar ac ver diye atmadı , sonra sammayı kestik , 8 kişilik parti arasından shell pad bana düştü , çok sevinmiştim o zamanlar kimsede shell yoktu millet oooo info hayırlı olsun don falam yapıyodu :P[signature][hline]::Informer::
Mesaj tarihi:
Abi info acaip ballıydın ha 7 Kişi Atlantis Clanıdan dı bi tek info Clandan değildi ve adama düştü shell pad adam parasızlıktan cus ile +3 yapmıştı :D Bende lvl 58 falandım Sd falan yok kimsede allah ne verdiyse dalıoduk :D[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:65
np:60k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
  • Yeni Oluştur...