SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet unutmamak lazım şimdi yayında olan MTV de israil yayını olup iyice zengin oluyo adamlar onu da izlemeyi bıraktım sayılır aente colaturka&cocacola için dediği gibi iki ucu b* deynek misali sürünüyoruz bir bu aradalar reklam olmasın ama Dream TV iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Galenthas, 19 August 2003 00:44 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 19 August 2003 00:33 tarihinde demiş ki: lol manowar = yabancı hanzolar takımı Hayatın boyunca ManowaR a diyebileceğin tek şey bu onlar en yüksekteykende onlar efsaneykende onlar dillerden düşmezkende... !!Wimps & Posers Live the Hall!! ne alaka yaaaaa? ben nr1 klipleri kopyalıyo diyorum biri çıkıp manowar manowar yollarda yaşar diyo!!! kafayı yiyecem abi[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 işte bu kadar alakalı insanlar var dünyada.. bozma sinirini suoıahuo..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Kablo tv de VH1 çıkıyo ara sıra sanırım TRT4 ün yerine fln oradaki klipler fln güzel oluyo ama sürekli değil işte daha ayrıntılı bilgisi olan warmı bu VH1 konusunda Bu arada Fashion TV de geri gelmiş altında NR+ logosu töbe ulan oraya zıçmayın bari orada ne işiniz war NR sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar