Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ironfoe düştü !

shippy

Öne çıkan mesajlar

brd ye gittik attuntment questi için(alter mage kastım onla).gittik takılıoz dedik bare son bossu kesek tank trinketi düşer.temizledik mobları fln sonra bossa geldi sıra.kesmeden önce ironfoe düşcek bak görün dedim :D.ahanda bi baktım ironfoe gözlerime inanamadm.yanarım yanarım tanka gitti silah ona yanarım o kadar dedim rogue alsın die(aynı rogue 20 dakka önce hand of justice aldı düşün proc olayını).dedimki slice dice poison proc gg dedim yok tank fazla agro yaparmış fitil oldum.size bi soru siz olsanız hangi classa verirsiniz?
Deep Note=(millet rolladı bende ölesine rolladm 93 attım eger kullabilcek bi class olsam alcaktım sansıma tükürüom baska bişiye deil)[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.

[Bu mesaj shippy tarafından 21 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dual wield fury warrior'a veririm ben olsam acıkcası... cunki cidden proctur cirttir derken rogue kesin aggroyu alır üstüne.

pvp'de ise o aletle 1h-shield bile gitsen 2h dps yaparsın biraz şansla, rogue desen stunlock'a bağlar diyicem olmaz mace stun'ın diminishing'i var[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

mesela... 1300 ap kafa yarıcak warrior sonra, havada 6 şar 6 şar 1k dmg'lar ucuşucak, sevinicez

alliance'da neden yok windfury... harbi eziyo cünki totemler blessleir ya yok 60 agi yok windfury...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...