Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2,5 saat önce falandı. Telefon çaldı, açtım. Annemin arkadaşı olan komşumuzun yeğeni " ümit, halamla telefonda konuşuyodum, ses soluk kesildi birden. Tangır tungur sesler geldi, telefonu meşgul çalıyor hala. Sana zahmet bi kontrol eder misin?" Tabi dedim, kapısına gittim. Zili çalıyorum , pencereye gidiyorum sesleniyorum yok... Işık açık, cevap veren kimse yok... Tekrar komşumuzun yeğenini aradım, cevap alamadığımı söyleyip buraya gelmelerini söyledim. Yola çıktıklarını söylediler, bakırköyde oturuyorlar gelmeleri zaman alıcaktı. Polis' e ve 112 ye haber verdik. Arka penceresinin demirini kırdılar, içeri girdim. Oturduğu kanepede yığılmış kalmış, telefon da hemen kanepenin yanına düşmüş. Nabzını kontrol ettim, atmıyordu. 1-2 dakika sonra Apartmandan bi doktor geldi, yapılacak bişeyin kalmadığını söyledi. En kötüsü akrabaları geldiğinde durumu bana sordular, cevap verecek bişey bulamadım. Kendimi çok kötü hissettim... Bi an için "acaba geç mi kaldım?" diye kendi kendime sordum. Bana haber verildikten 30-35 dk sonra içeriye girebilmiştik. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum en azından. Çok iyi bir kadındı, 10 gündür evde yalnız kaldığım için arayıp bişeye ihtiyacım olup olmadığını sorardı... Sık sık bize ziyarete gelirdi, oturur konuşurduk. Çok üzüldüm... Ama onun için temiz bir ölüm oldu, yaşlı sayılırdı. Tek başına yaşadığı için durumu biraz daha farklıydı. Umarım mekanı cennet olur. İçinizi kararttıysam kusuruma bakmazsınız bu seferlik.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Geçmiş olsun kötü bi durum cidden. Ama kendini suçlaman için hiç bi sebep olduğunu sanmıyorum arkadaşın sana haber verirken bile çoktan hayatı son bulmuştur. Allah rahmet eylesin[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 basın saolsun. sen eminim elinden geleni yaptın.. yanliz yasamak cok zordur özellikle de belli bir yastan sonra, belki cok acıcekmeden gitmesi onun için daha hayırli olmustur.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 keşke bende o şekikde ölebilseydim, kaç yaşındaydı biliyormusun?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sevenleri başta olmak üzere hepinizin başı sağolsun allah sabır versin. Kendini suçlayacağın bi durum yok sen iyi niyetinle elinden geleni yapmışsın. En kötüsüde telde konuşan akrabası onun soluğunu hissederken öldüğüne sahit olması sanırım. Tekrar başsağlığı diliyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 toprağı bol olsun.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 başın sağolsun Murtaza. sen elinden geleni yapmışsın kader,yazı herkes bigün bu acıyı tadacak. :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ölüm bu nerede ne zaman geleceği belli olmuyor. Ve geldikten sonra da yapıcak pek bişeyimiz kalmıyor. Allah ragmet eylesin toprağı bol olsun.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 başın sağolsun,allah rahmet eylesin[signature][hline] [Bu mesaj ocean tarafından 15 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yalnız yaşayan yaşlı insanlar çok içine kapanıktırlar. Bizim komşumuzda bu şekilde yalnız yaşıyordu ve her sıkıntısını kimseyle paylaşamadığı için içinde büyütüyordu. Daha sonra hasta olarak vefaat etmişti. Başın saolsun kardeşim. Allah mekanını cennet etsin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 başın saolsun :([signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen elinden geleni yapmışsın allah rahmet eylesin[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 allah rahmet eylesin....sen elinden geleni yapmışsın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 başın sağolsun kardeş mekanı cennet olsun[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi başın ssaolsun ya[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? [Bu mesaj death_cuk tarafından 21 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 geçmiş olsun kardeşim allah rahmet eylesin mekani cennet olur inş.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 basiniz sagolsun cok uzuldum:( böyle seyler beni çok etkiliyor,ölümler yani.ama sen elinden gelenin en iyisini yapmissin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar