JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=(H)][/spo] [spo2=(H).][/spo] [spo3=(H):D][/spo] [spo4=(HHH)][/spo] İşte Morad :lol: bi zmanlar oynardı moradla artık oynamıyor tip (H)[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 160.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın.[Bu mesaj JeLLyy_ tarafından 21 Aralık 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kelebek_fun_club :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lol[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 "Erkek Kuaförü" yazısının üstünde Knight mı yazıyor? Öyleyse öldürün beni lütfen.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 meuaheuaheu aheuaheua Knight Erkek Kuaförü :hero: :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet bir zmanlar morad vardı eyy gidi günler beee:P böyle deildi aslında o çocuk morad gidice çekti biraz:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 uhauhauahu eet knigh kuafor actı adamda knıght aşkı waryavv :DDDDDDD[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 160.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çok HE çıkmış yaa:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Allahım bu ne ya Bizde de mide var kardeşim :p[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aya Baktım Seni gördüm Sana Baktım Ayı gördüm O_o[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Magro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 la ben bundan daha yakısıklıyım :P neyse aga o pembe sapkalı fotonu koymasaydın daha iyi olurdu neyse...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 <3 kelebek[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Le_Magro, 21 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: la ben bundan daha yakısıklıyım :P neyse aga o pembe sapkalı fotonu koymasaydın daha iyi olurdu neyse...... -evet aga haklısın :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level:4x np:6xx Macrosuz Kastığım için bu kadar az np ve level var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 getti uleyn karizma o gerçek morad deil gerçek moradı anca rüyanızda görürsünüz resimde görülen şahıs resimdede görüldügü gibi pichin biridir :D[signature][hline]Np100xxxx lvl:62.5 :D Clan: Fatal1ty Site : www.moradslayers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 np 1 milyon ne zaman oldu yusuf abi asadadasaddas[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :D asdasdasd[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar