demise666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 son iki gün içinde gördüğüm yazılar ss alamadım üzgünüm.. Selling defender of the lord +8 Selling dual +3 kekuri ring Ares de Cypher a mı dönüşüyor??[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:SuddenRush Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 al bi de burdan yak şimdi de raptor +9 yazıolar %100 legitmiş!? :S[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:SuddenRush Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sadece yazıolar +9 raptor yok elemanda :D kafa buluo :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 +8 defender of the lord u sordum adam once 30 gb dedı ben dırek bb dedım last 25 diyince fake bi item oldugu anlaşılıyo :) çünkü 30 dan 25 e düşmez kimse +3 dual kekuri ring e gelince olabılır cunku kecoon lardan bıle kekuri düşmeye başlamış[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %87,23 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hadi onu geçtim de 2 gündür ben bu defender of the lord olayını görüyorum...[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:SuddenRush Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyunda hic mi hell breaker+8 hic mi smite hammer+8 yokta defendera taktin :lol:[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ujo is noob :D neyse bu dupe işlerini ujoya sorun adam id block yedi ustunde dupe item yokken :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ujio neler duyuyorum :-o :D:D:D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:SuddenRush Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 marodonda gordum eziq bir tane mage shard +1 koymus tezgaha bende harbi eziq sandım 180 m koymus 150 den alcaktım bir baktım ujoymus :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ares te de el altından saglam dupe yapanlar var ama cypher gibi patlatmıyolar..[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: endless_night, 21 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: marodonda gordum eziq bir tane mage shard +1 koymus tezgaha bende harbi eziq sandım 180 m koymus 150 den alcaktım bir baktım ujoymus :D o shardlardan 1i info+ujio ortak yapimi olarak +7 oldu :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: endless_night, 21 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: ujo is noob :D neyse bu dupe işlerini ujoya sorun adam id block yedi ustunde dupe item yokken :D :D :D benim block twitching'ten[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 GraL :'([signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 harbi yalan olduk bro : ( starla konustum simdi de klandan at beni dedim cevap vermedi hem bedavadan block hem human olacam : ([signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Human olma Brooo Gencligine YAzik Etme Yanlıs yoldasin Ben yandım Sen yanma :horace:[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim elimde olan bi sey yok walla :S[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ujo ile osuruk human olsun yetkiliere duyrulur :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar