Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeytan Çıkarma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:; Sinir sistemi nasıl çalışır, biyolojiden öğrendiğimiz response, effector? Bugün bir bozukluk var bende, kelimeler tercüman olamadı analizlere, mutluyum gülüyorum, üzgünüm somurtuyorum, sinirliyim yada boşluktayım sadece yaşıyorum. Kelimeler; sembolik, kalıplaşmış – yüzümde ki ifadenin imza hali harfler siyah mürekkeple- yazıyorum kelimeleri, telaffuz ediyorum kelimelerle, iletişim kuruyorum, ama kendimi kendime ifade edemiyorum. Bilinçaltım ağzımdan çabuk, gözlerim bileğimden yaratıcı. Yaşam güzel sözcüklerle çünkü "yarın" var, yarın her geçecek saniye, her yeni gülüş, bakış ve ihtiras. Bugünü yaşadım geride kaldı paragraflar. Yaralandım mı? Sanmayın, ne iyi ne de kötü benim için, hayat benim olduğu gibi, nehre benzemem ama ıslaklık yalancı siluetim. Rüzgarı istediğim zaman kuzeye estirir, istediğim zaman çiğ olurum ormanın yeşilliklerinde. Durgunum, değişkenim. Kelimeler ah tasarladığım çizgiler onlar, hatıra değiller asla! Küçükken oynadığım legolar.

Başlığa tutarsızlığa aldanmayın sadece okuyun ve eleştirin istediğiniz gibi

konu= bilinçaltı yazar=dil,beyin,kalem[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!

[Bu mesaj jarjar tarafından 14 Aralık 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yorum yapan arkadaşların anlamadığı nokta yazının sürreal olması
şeytan çıkartım mı evet- gözlüklerimi çıkardım elimle çıkardım sıkışmış tozlu garibi pek de anlatılan gibi değildi , uslanmış galiba, dikkatlice koydum masanın üzerine, eliyle kopardığı parçaları uzattı bende kağıda döktüm şeytanın çıkartmasını.
Mesaj tarihi:
ehueheuhh..peh peh pehh!!:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
  • Yeni Oluştur...