Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 merak ettim böyle birşey var mı? ben hatırlamıyorum[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hmm çok güzel bir soru[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaratıklar çok düzgün çalışıyor hiç kaçırmıyolar ıskalamıyolar kodularmı otutturyolar 1 günde lagtan 4 defa öldüm hiç biride acımadı valla...0_o[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: _KoRn3R0th_, 21 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: yaratıklar çok düzgün çalışıyor hiç kaçırmıyolar ıskalamıyolar kodularmı otutturyolar 1 günde lagtan 4 defa öldüm hiç biride acımadı valla...0_o hmm bu da güzel cevap[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vendorlar düzgün çalışıyor bak 99999 tane ayzdım kabul etmedi 9999 alabilrsin ancak dio para peşinde deil yane:)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaratıklar düzgün çalışiy diosun ama vokerlik çalışmıyor bu da yaratıkların da vurduktan sonra seni iplemediğini gösterir :) valla ben belli başlı unsurları sayayım. clan kurma çalışmıyordu, clan bug vardı, skill bug vardı, dupe, kosp, vs vs ama en önce accountler adam gibi çalışmıyor ki.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vokerlığın çalışmam sebebei yartatıkların azda olsa beyinlerinini birazda büyütüldüğü... sonuçta adamlara vurup kaçıyosun oda gel len velet dövecem seni dio am sen ondan hızlı gidince oda boş boş koşup yorulcağıma geri dönem dio adshnuısadnklasd:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aga clan plz, party plz, scam, trade spam, küfür, hack, lure bunlar çok güzel çalışan özelikler. Macroda her versiyona göre yenilenip gayet iyi çalışıyor kasanlardan gördüğüm üzere...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ha evet bi de o var. her yeni patche gore kospun çıkması kops şirketi ile k2deki bazı adamların ortak çalıştıgını gösterir.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 KOXP çok iyi çalışıyor.Walla CZ'de Archerler kaça kaça koşa koşa 99998855488 tane ok atıyorlar.:D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok ben saydım 213151412312 tane ok atıolar[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zahudshuısahdusadhıasd[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Buyse, 21 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: yaratıklar düzgün çalışiy diosun ama vokerlik çalışmıyor bu da yaratıkların da vurduktan sonra seni iplemediğini gösterir :) valla ben belli başlı unsurları sayayım. clan kurma çalışmıyordu, clan bug vardı, skill bug vardı, dupe, kosp, vs vs ama en önce accountler adam gibi çalışmıyor ki. vokerlik, npc'ler, monster'lar (kismen bug'li da olsa) vs. calisiyor. sorun customer support ve gm kisminda daha cok.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok hayır oyunda bulunan bi ton özellik çalışmyor veya yarım çalışıyor. misal exchange özelliği. şimdi oyuna girsem bi ton şey çıkarırım da premium yok çar yok şifre yok. ama ne var? poh var. hadi lan ordan. büyük 50 küçük 25. agaya belEş[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Buyse, 21 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: yok hayır oyunda bulunan bi ton özellik çalışmyor veya yarım çalışıyor. misal exchange özelliği. şimdi oyuna girsem bi ton şey çıkarırım da premium yok çar yok şifre yok. ama ne var? poh var. hadi lan ordan. büyük 50 küçük 25. agaya belEş ne exchange'i ? bu arada bu calismayan cogu ozellik bastan beri calismayan ya da abuse yuzunden kapatilan ozellikler. bug fix'lemek de K2 degil Noah Games'in isi oldugunu hatirlatayim.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 up Pls ![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 "Aga clan pls!" "Aga 200 k pls" "bilinc item pls" macroları süper çalışıyo. Bi de "Lan ezuk burası bizim cafenin yeri ben şimdi tk çekim de gör ebeninkini tersten" flooder'ı gayet mükemmel çalışmakta :D bilinc Aga'ya selamlar :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level:4x np:6xx Macrosuz Kastığım için bu kadar az np ve level var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben bıraktım kafam rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar