Lyc_oN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaslar dikkat edin ben The_Sorrow clanından Lycaon dupe wipe olduktan sonra clan lideri SHaLeNgeR clandaki herqesten dupe yapıcam diye item toplamış benimde elimde kalan mirage +8 dark vane +7 ve hell breaker +7den dv ve hb+7i verdim adam güya dupe yapıp geri vericekti.. Takas yapmak için hell breakerı geri istedim, dupe yapıcaz dur dedi üstüne gittim ver diye cevap yazmadı .. Adam bana itemleri geri vermeyince beni clandan banladı.. Şimdi adamda legal harika itemler var .. Yani günümüzde hala böyle şerefsizler var ! Diqqat edin![signature][hline]NicK : Lycaon ServeR : Cyper ClaN : TheSorrow Np : 11k Lvl : 59 %20 Job : Ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyc_oN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu arada 61olmak üzereim np de 24k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cypherda 65- noob dayı =) civciv gibin =Pp sakat server herşey beklenir ordan bırak bırak o serverı =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar