lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaslar oyuna girmeye calısıorm ... servera bastıgımda premium hakkında bişiler dior ... bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:5x Server:Ares Job:Rogue/Archery Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Server öncelikle premium olanları alacak içeriye. eğer yer varsa sen gireceksin sonra.. Oyunu paralı yapma yolunda sinsi bir adım.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aslında bu sisitem çalışmıyor ve bozuk çünkü pre yokken bile direk alıyo ama gidiyo a3e almıyo k2'nin saçmalamamalarından biri...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 keşke myko da böyle olsa... 255 hatasından oyuna giremio kimse.. bari premler girsin de lagsız oynayabilelim..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 uninstall ko dowland silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bir gün herkes Gold Premiumlu olacak.:D Premiumlu olunmaz doğulur. :D Benim diyecek başka sözüm yok.Ama ilk bakışta terbiyesiz veletleri oyundan atmak için güzel bir uygulama. "Aga item pls" "Malesef fazla itemim yok" " biiiiipp ! biiip! " Böyle bir diyalog olmaz inş.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 atam 60 olmuştum cz nin keyfine yeni yeni başlamıştım :([signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar