Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 İnternetten nası mı oynayacağız? :) http://www.fetchfido.co.uk/games/sps/sps.htm[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ehueheu,keşke bide multiplayer yapsaymışlar :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 iyi de pc yi yenemıyorsun makas dıyorsun o tas dıyor felan fılan berbat bısı bu bence ama paylasımın ıcın saol[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya taş kağıt makas değil miydi o? böyle sıra değişince garip oldum.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Aralık 2005 09:20 tarihinde demiş ki: ya taş kağıt makas değil miydi o? böyle sıra değişince garip oldum. Hayır! Kağıt, taş, makas...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Aralık 2005 09:20 tarihinde demiş ki: ya taş kağıt makas değil miydi o? böyle sıra değişince garip oldum. makas taş kağıt olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bunun amerikada turnuvaları var kupa falan veriyolar böle festival şeklinde ehueh.grup falan oluyo kurralar falan :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 El kızartmadıktan sonra ne anlamı kaldı =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar