FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Akşam başıma çok komik bi olay geldi dün akşam saat 19,00 sıralarında elektrikler gitti.Ve bir daha oyuna giremedim şifte yalnış dio böle komik bi olay daha görmedim hayatımda.. Yeni şifrem heralde gelmez :(.Adamların bizi iplediği yok çünkü böle bi olay tarihe geçmeli bence..Herkeze Saygılar. Heralde Oyunu bırakırım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 - mailine yeni şifre göndermiş olabilirler (junk maile bak) - olmadı daha sonra tekrar dene eski sifrenle - o da olmadı miniclipten motherload oyna çok zevkli :)[signature][hline]Name: Nessanen Class: Mage Level: 5x Clan: Occultists Server: Cypher El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 65 lvl adamı kas boşa uğraş yazık yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 seninde basina gelen pismis tavugun basina gelmedi daha düzelir düzelir merak etme sen neler atlattin :)[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 6 kere ban 2 kere soyulma 2 kere adamım çalındı ve en sonunda şifre gitti...Adamımla grur duyuyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ujo = noob :)[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: FullMoon, 21 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: 6 kere ban 2 kere soyulma 2 kere adamım çalındı ve en sonunda şifre gitti...Adamımla grur duyuyorum.:( biraz daha gayret et olacak b iş:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu sefer yalan oldum heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya abi daha dun senın le o saatlerde pk daydık :S[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sorma yasin bende anlamadımki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Buda geçer............[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 215k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar