Exodous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar, ben Wow'u şirketten oynuyordum. Bundan yaklaşık olarak 20 gün kadar önce, bir anda bağlantım koptu ve bir daha giremedim. Yani connection yapamıyor ve unable to connect yazısı geliyor. Sonra baktık ki, hiç bir oyun sitesine giremiyoruz. Şimdi sormak istiyorum. Böyle bir problemi nasıl geçebilirim. Sanırım oyun sitelerine giden portlar kapatılmış. Konu hakkından ciddi bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 girme basina bela alma[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Girmen mümkün değil geçmiş olsun oyunsuzluğa alış şirkette proksi ile kapatılmanın çaresi yok çünkü[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 O degil de `WOW'dan cikamamak.` buyuk dert.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Patronla konusucaksın en kesin cozum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cevap HTTP TUNEL. bu programla şirketin kapadığı IP adreslerini proxy ile atlatabilirsin. Aslında patide gayet güzel bi başlık vardı bu konuyu anlatan, bulursam buraya adres veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bi dahaki ay onlarda seni maaşinda atlatirlar sen kullan işte onlari falan[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar