baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya yıldız da 1. sınıf olan varsa o da büyük ihtimalle bu sorunla karşı karşıyadır.neyse soruna gelim; ileri ing. 1 dersi için documented essay yazılcak,hemde yarına,benim bir an önce bi konu bulmam lazım,bir şey iddaa edicem ve bunu bi şekilde başkalarının sölediği sözlerle kanıtlıcam ve en sonunda da yine bi başkasının sölediği sözlerle aksinin de olabileceğini sölicem ama ben hanqi konu üzerine yapıcam bilmiorm.böhühühü zaten ilk essayi vermedim.nooolur yardım edin.bana bi konu bulun rahatlıkla hakkında söylenmiş sözler bulabileceğim bir konu[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Uzayda hayat var mı? Ya da daha güzeli evrim vs yaratılış[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tanrı var mı yokmu ? hem oglen gibi burda tartısıldı hem unlu blim adamlarının bu konuda sozleri cok vardır scientifik method fln karıstırabilirsin araya[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.sabah uyanamadıım için okula gidemedim,bölece bir essay daha vermemiş oldum.artık bidaki essaylere :)[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 anneme de sölicem[signature][hline]N-c, 08 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: albino nedir bilirmisin saçı beyaz teni pembe gönlü güzel insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar