Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Herhangi bir sabah. Yüzünü yıkamadan ayırdına varamadığın, sen uykudayken başlayıp da bitmiş olsa bile ufak bir şaşkınlıktan başka bir şey hissettirmiycek, sıradan günlerin sıradan sabahlarıdan biri. Önce bilgisayarı, sonra perdeyi (ve yeterince neşeli uyandıysan pencereyi) açtığın bu günlerde kapının çalmasını beklemezsin.Kapının ne zaman senin için çaldığınıda merak etmezsin. Olağanüstü bir durum yoktur zaten, sessizlik-bilgisayar fanından yükselen uğultuyla daha bir güçlenen sessizlik-her şeyin nasıl olması gerekiyorsa öyle olduğunu net bir şekilde anlatmıyor mu? Neyse, dünyayla gerekli ve minimum düzeydeki ilişkimizi kurup bu kısmı hallettiğimize göre artık esas habitatımıza girip sosyalleşmeye başlayabiliriz. Önce birkaç oyun karakteriyle, sonra yüzünü görmeye gerek duymadığımız "muhabbetse muhabbet işte" arkadaşlarımızla hepsi birbirinden tanımsız iletişim yöntemlerimizi kullanmak için koltuğumuza, ayakları tekerlekli küçük tahtımıza kurulabiliriz. Sonra günü değiştiricek, belki de sallayıp kendine getirecek bir şey olur. Örneğin icq listendeki kimse ortada eğildir. Evinin penceresinden sokağa bakarken asla fark edemediğin bir ıssızlık, ekrandaki pencerelere bakarken gelip oturur içine. Daralırsın. Bir süre boş boş bakıp, hiç bir amacı olmayan insan taklidi yaparak, omuzlarını düşürerek kalkarsın masadan. Ne zamandır orda duran kitaplığı farkedersin belki. hiçbir seçicilik göstermeden uzanıp bir kitabı alırsın, aynı yöntemle bir sayfayı açarsın. Bir şiirdir bu. Güne yeniden başlamak için okursan, gözüne ilk çarpan mısra şöyle der:"Bir kişi bile değilim yanlızlıktan"... Serpil Ulutürk[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ühü. Ben o kadar uğraştım kimse cevap bile veröiyo :([signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hayatının özeti bu olsa gerek.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Cevap vericem de kaç yere birden açtığını hesaplamaya çalışıyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Utterable, 21 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Ühü. Ben o kadar uğraştım kimse cevap bile veröiyo :( üzülme la üzülme ben beğendim
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=165327 amaç ? az mı post attılar acaba :/[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İyiki bi de kişisel bölümüne attık.. .)[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!
Öne çıkan mesajlar