Matis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Merhabalar; Çince ve Japonya arasındaki kırgınlığın sebebi hakkında bilgisi olan veya bunla ilgili türkçe bir kaynak bulabileceğim bi yer var mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 turkıyeyle yunanıstan nıye kırgın ? :) dunyada komsusuyla arasında kırgınlık olmayan cok az ulke vardır tarıh boyunca cınlıler ıle japonlar yer yer ıyı anlasmıs yer eyr bırbırıne gırmıs çinliler 2. dunya savasında soykırım yedık dıyorlar japonya reddedıyor ve cınle yapılan bazı haksız savasları tarıh kıtapalrıne gecırmıyor bu yuzden çinde antı japon bır harıket var bunun ustune bıde japonlar adamalrın ulusal bayramında çin fahişelerle bır otelde sex partısı verınce ıpler ıyıce gerıldı kore çin ve tayvan gunumuzde japonlardan nefret edıyor ve tarıh kıtapalrını nduzeltılmesını ıstıyorlar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 selamlar, En son ve en taze neden 2. dunya savasinda japonya'nin cin'lilere yaptigi seylerdir. Soykirim midir degilmidir beni asar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ajponya çinle 700-800 yıl belki de daha önce çok dalaşmıştı.japonya çini sömürgeleştirmişti.ondan diye düşünüyorum ben.[signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar