monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 i,lgilenenler msj atsın msn: monurbozkurt@hot.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Şakamısın sen ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 MAL :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 canım abim biz seni pazar alanına yönlendirmeye calısoz sen inadına yopic acıosun pazar alanına yaz ilgilenen olursa zaten senle irtibat kurar![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: _stratavorious_, 21 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki: MAL :D askafa kop kop :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya oraya bi turlu yazamadım ya. nasıl yazacam oraya. yeni kkonu diom oraya girip ama olmuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 keko ötesi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya ben nasıl yazacaamı sordum. laf atacaanıza yardım etseniz daha kolay olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pazar alanına git burda millete nasıl laf yetiştiriyosan ordada aynısını uygula ama sacma sapan şeyler yapma yani burda ne yapıyosan yazmak için ordada aynı şeyi yap oki ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oki de aynı şeyi 4 defa denedim olmuyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 5. kez dene o zaman[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zuhahahaha ya olmuyo ya ben napiim bırakın da kalsın bu msj burda. lutfen ya. soyulmuşum zaten.allah emek hırsızlarının belasını versin. neyse o ayrı konuda item satmak istiyenlere msn verdim ekleyin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 e hadi ama yaw. parayla item satan yokmu heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pazar alanına gir sol aşşa kısımdan yanıtla de yaz oraya hacı[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 baba buyuksun valla 70 e kasmışın ya helal olsun. neyse oyumu sana verdim. dierleri bi boka benzemiyodu. paticikli olduunu öğrendimya 2 katı daha mutlu oldum. helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: monur, 21 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: baba buyuksun valla 70 e kasmışın ya helal olsun. neyse oyumu sana verdim. dierleri bi boka benzemiyodu. paticikli olduunu öğrendimya 2 katı daha mutlu oldum. helal sana This is a LoL[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar